Kim Kardashian a cumpărat un colier cu o cruce uriașă, purtat de Prințesa Diana. Povestea bijuteriei de 200.000 de dolari

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 19 ianuarie 2023, 21:08

Kim Kardashian a achiziționat un colier ce a fost purtat în trecut de o singură persoană: Prințesa Diana.

Vedeta americană își mărește colecția de bijuterii. Kim a decis să achiziționeze un cunoscut colier cu cruce, ce a fost purtat de Prințesa de Wales.

Kim Kardashian a achiziționat un colier ce a fost purtat de Prințesa Diana

Superba bijuterie cu diamante a fost vândută la licitație pentru suma de 200.000 de dolari, potrivit Hola!.

Prințesa Diana a purtat această bijuterie în anul 1987, la o gală caritabilă de la Londra și a fost împrumutată de regretata prințesă special pentru acel eveniment.

Nu este pentru prima dată când Kim Kardashian cumpără bijuterii ce le-au aparținut altor vedete. Starul de televiziune mai are în colecția sa bijuterii ce au aparținut unor nume mari precum Michael Jackson, Elizabeth Taylor și Jackie O.

Kim Kardashian are o atracție pentru piesele istorice. Aceasta a purtat rochia iconică a lui Marilyn Monroe la Met Gala, stârmnind controverse în mediul online, dar și printre criticii de modă.

Citește și: Motivul pentru care Kim Kardashian a fost amendată cu 1,26 milioane de dolari

Citește și: Kim Kardashian, criticată după ce a purtat o rochie Balenciaga pe covorul roșu: „Ne-am săturat de acest aspect, schimbă-l!”

Citește și: Kate Middleton a primit o poreclă inspirată de Prințesa Diana

Citește și: Regina Elisabeta, Prințesa Diana, Kate Middleton, Meghan Markle: cele mai scumpe rochii de mireasă ale Casei Regale

Povestea colierului de 200.000 de dolari

Colierul cu diamante ce are o uriașă cruce a ajuns la gâtul unei singure persoane: Prințesa Diana.

Bijuteria este cunoscută sub numele de Crucea Attallah și a fost descrisă de Vogue ca fiind una dintre cele mai neobișnuite bijuterii purtate de Prințesa de Wales la acea vreme.

Ramsay Attallah a vorbit în trecut de această bijuterie ce a fost deținută în trecut de tatăl său, Naim Attallah.

„În copilărie, întotdeauna o aveam pe masă, de Crăciun. Dar niciodată nu a fost purtată de nimeni, doar de Diana și nu a mai fost văzută în public după moartea acesteia”, a spus Attallah pentru sursa citată.

Colierul a fost deținut de casa de licitații, iar apoi a ajuns în posesia lui Kim Kardashian, cea care a câștigat licitația, oferind pentru el suma de 200.000 de dolari.

Vezi în Galeria FOTO cum arată colierul cu crucifix purtat doar de Prințesa Diana

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter