Copiii lui Kim Kardashian își fac debutul pe marele ecran. În cel film cunoscut vor apărea North și Saint

De Oana Savin, pe

Copiii lui Kim Kardashian, North și Saint West, își fac debutul pe marile ecrane. Cei doi vor apărea în filmul „Paw Patrol: The Mighty Movie”.

Mai exact, North West și Saint West își vor împrumuta vocile filmului „Paw Patrol” (Patrula Cățelușilor).

Copiii lui Kim Kardashian își fac debutul pe marele ecran

North (9 ani) o va însoți în această aventură pe celebra sa mamă, care îi va da din nou vocea ei lui Delores, în timp ce Saint (7 ani) va avea o apariție scurtă, notează Enews.

Aceasta va fi prima apariție a celor doi copii ai lui Kim într-un rol adevărat, deși ambii au apărut în reality show-ul de televiziune „Keeping Up With the Kardashians”.

„Cine este gata pentru o altă aventură uimitoare a cățelușilor pe marele ecran”, este mesajul postat pe pagina de Instagram a filmului, unde sunt prezentate și vedetele care își vor împrumuta vocile simpaticelor personaje. Printre acestea se numără Kristen Bell, Christian Coventry și Serena Williams.

Copiii lui Kardashian sunt mari fani ai serialului Disney și s-au distrat de minune când au văzut filmul original.

În 2021, vedeta de televiziune a sărbătorit rolul său din film cu o vizionare privată a peliculei „Paw Patrol: The Movie” în California, unde Kim Kardashian și-a luat toi cei patru copii pe care îi are cu Kanye West: Saint, North, Chicago (5 ani) și Psalm (3 ani).

Filmul „Paw Patrol: The Mighty Movie”, va debuta în cinematografe în luna octombrie.

Citește și: Kim Kardashian, criticată după ce a purtat o rochie Balenciaga pe covorul roșu: „Ne-am săturat de acest aspect, schimbă-l!”

Citește și: Kim Kardashian și Kanye West au divorțat oficial

Citește și: Kim Kardashian a purtat o rochie a lui Marilyn Monroe la Met Gala 2022

Citește și: Kanye West, căsătorie secretă la două luni după divorțul de Kim Kardashian

Kim Kardashian, amendată de statul american

Kardashian a fost amendată, anul trecut, cu o sumă uriașă de statul american. Vedeta de televiziune a fost acuzată că a promovat pe rețelele de socializare o criptomonedă, fără a preciza că a fost plătită pentru acest lucru.

Femeia de afaceri, care are, potrivit Forbes, o avere estimată la 1.8 miliarde dolari, a fost plătită cu 250.000 dolari pentru a face reclamă unor tokenuri digitale pe contul ei de Instagram.

Astfel, vedeta americană a fost de acord să plătească amenda în valoare de 1.26 milioane dolari. Mai mult, Kim s-a angajat să nu mai promoveze criptoactive timp de trei ani.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu copiii lui Kim Kardashian

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter