A vrut să semene cu Kim Kardashian, dar a murit după o intervenție chirurgicală. Ce spune familia despre Christina

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Vineri, 28 aprilie 2023, 14:20

Operațiile estetice pot să schimbe vieți în bine, dar pot cauza și tragedii. În goana după frumusețe, multe femei uită de pericolul la care se expun atunci când nu se informează asupra riscurilor operațiilor chirurgicale estetice.

Christina Ashten Gourkani a vrut să arate ca neobosita Kim Kardashian, dar asta a costat-o scump. Tânăra, în vârstă de 34 de ani, cunoscută sub numele de Ashten G, a murit într-un spital din California, la câteva ore după ce suferise o operație estetică, una după multe altele, conform The Sun.

Christina Ashten Gourkania avea sâni foarte mari și „fund de braziliancă”

După cum se poate observa și din imaginile din GALERIA FOTO, bruneta mai bifase în trecut câteva intervenții care o transformaseră total, dar se pare că nu a fost de ajuns. Se lăuda cu formele ei și nu ezita să își mai aducă câte o îmbunătățire.

Acest tablou idilic s-a schimbat la primele ore ale zilei de joi, săptămâna trecută, când familia Christinei a primit un telefon neașteptat și s-a grăbit să ajungă la spital pentru a fi lângă patul ei. Totul s-a transformat rapid într-un coșmar. După ce a suferit un stop cardiac, dar a fost resuscitată, starea tinerei a început să se deterioreze.

Citeşte și: Minelli a dezvăluit că are operații estetice: „Intri în reparații după 2, 3, 4 sarcini”

Apropiații și familia s-au rugat pentru ea

„Familia noastră are nevoie de o minune vă rugăm să vă rugați, avem nevoie de toate binecuvântările pe care le putem obține chiar acum”, spunea atunci Michael Gourkani, care e rudă cu Chiristina. A fost, însă, în zadar, medicii nu au putut să mai facă nimic pentru Christina, iar cei care au cunoscut-o speră să strângă acum 40.000 de dolari pentru înmormântare.

Citeşte și: Adriana Bahmuțeanu, adevărul despre operațiile estetice: „Nu am exagerat cu intervențiile”

Poliția încearcă să afle ce s-a întâmplat după operație

Familia fetei a declarat că moartea ei „subită și tragică” este acum investigată, iar toată lumea așteaptă să vadă ce nu a mers bine după intervenție. Apropiații modelului, care activa și pe OnlyFans, strâng acum fonduri pentru înmormântarea ei, care urmează să aibă loc pe 4 mai.

Citeşte și: Ce intervenții chirurgicale estetice și proceduri sunt în topul preferințelor femeilor! Pe ce loc se află implantul mamar?

„Cu o durere profundă și cu o inimă frântă enorm de grea trebuie să împărtășim cea mai zguduitoare, nefericită și neașteptată veste, moartea frumoasei noastre fiice și surori Christina Ashten Gourkani”, a scris familia ei pe o pagină de socializare.

„Era un spirit liber , grijuliu și iubitor, care își făcea întotdeauna timp să aducă un zâmbet pe fața oricărei persoane cu care se întâlnea”.

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter