Smiley, singur și disponibil

De Revista Unica, pe

Artistul a acordat revistei Unica, ediția d e februarie, un interviu în care vorbește deschis despre muzica sa, dar mai ales despre trăirile lui ca om.
Spune că anul care a trecut n-a reușit să se îndrăgostească, dar așteaptă marea dragoste și chiar se vede însurat și cu copii, la casa lui. Până la apariția unei noi iubiri, Smiley pregătește concertul de 1 Martie de la Sala Palatului. Citiți interviul integral din  noul număr Unica, pe piață din 23 ianuarie.

Unica : Și-ai dori să fii îndrăgostit? Ești deja?

Smiley: Nu, nu  sunt. Nu știu dacă vreau, habar n-am. Se mai întamplă să mai trăiesc treaba asta. Câteodată trece repede. Înseamnă că nu e ceva real. Anul trecut n-am avut timp să mă îndrăgostesc. Nu cred că te îndrăgostești la prima vedere. La prima vedere e atracție fizică pur și simplu.

Unica: Când te-ai simțit cel mai liber?

Smiley: În studio. |n momentul în care stau mai multe zile la rând în studio, realizez că e cea mai mare bucurie, cea mai bună periodă. Nu-mi place să plec de-acolo. Când am întalniri sau alte treburi, discuții, business, ma obosesc extrem de tare, știu că trebuie să le fac, că sunt importante, că nu poți trece prin viață visând și creând.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter