Ce fac vedetele pentru un corp armonios? Pilates!

De Unica.ro, pe

Jennifer Aniston, Madonna, Jennifer Garner, Ellen Pompeo, Rachel Weisz şi Jennifer Lopez sunt doar câteva dintre celebrităţile care nu reununţă nicio zi la exerciţiile Pilates.
 La 53 de ani, Madonna, de exemplu, deşi înregistrează, merge prin turnee şi are grijă de copii, arată foarte bine. Secretul ei este o combinaţie de pilates şi yoga. Jennifer Lopez are acasă o cameră specială în care practică pilates şi nu a renunat la aceste exerciţii nici după naştere.

La fel ca ea, după venirea pe lume a copiilor lor, Jennifer Garner şi Liv Tyler au revenit la formele iniţiale cu ajutorul pilatesului. „După naştere simţeam că nu mai am destulă energie, dar mi-am dat seama că asta se întâmpla din cauză că nu făceam sport. Aşa că acum lucrez cu ajutorul antrenorului meu sau fac o oră de pilates, de la 6.00 la 7.00. Termin până se trezesc cei din casă”, povesteşte Jennifer Garner într-un interviu despre ritualul ei sportiv.

Şi, dacă vă gândiţi că doar femeile sunt fane ale pilatesului, vă înşelaţi. Şi Hugh Grant se menţine în formă cu ajutorul acestor exerciţii. „Acum, am muşchi de oţel şi aş putea face faţă cu brio unei naşteri”, a glumit actorul.

Include şi tu în programul tău zilnic câteva exerciţii pilates cu ajutorul „Unica”. În mai, cumperi revista împreună cu un cadou: un DVD cu exerciţii pentru o siluetă de invidiat de la Tanya Winter, antrenoare la Studio Pilates International –  una dintre cele mai faimoase reţele de săli de pilates din lume. Găseşti revista şi DVD-ul la chioşcuri, din 22 aprilie, la numai 12,90 de lei. Un număr relansat, cu multe alte surprize.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter