Cel mai bine și cel mai prost îmbrăcate vedete la premiile Grammy 2023. Madonna a fost de nerecunoscut, Jennifer Lopez a uimit

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 06 februarie 2023, 20:40

Gala premiilor Grammy 2023 este momentul în care marii artiști internaționali se pot exprima nu doar prin muzică ci și prin aparițiile lor. Iar Jennifer Lopez s-a făcut remarcată de la primii pași pe covorul roșu, în timp ce Madonna a fost de nerecunoscut.

Cele mai mari vedete au participat la gala premiilor Grammy 2023 și au pășit pe covorul roșu încrezătoare, în cele mai spectaculoase ținute. Taylor Swift, Beyonce, Adele și Jennifer Lopez se numără printre celebritățile care au arătat spectaculos în cea mai așteptată seară a industriei muzicale.

Cele mai frumoase ținute de pe covorul roșu

Taylor Swift a condus „topul” celor mai bine îmbrăcate vedete, cu o ținută formată dintr-un top și o fustă albastru cu argintiu, semnată Roberto Cavalli.

Nici Beyonce nu s-a lăsat mai prejos și a ales pentru acest eveniment o rochie mulată, argintie, care i-a scos în evidență formele, în timp ce Adele a optat pentru o rochie burgundy cu volane la umeri.

Jennifer Lopez a fost de-a dreptul fermecătoare într-o rochie bleumarin cu accente argintii, cu o trenă fermecătoare.

Citește și: Beyonce, cel mai premiat artist din istoria premiilor Grammy. Lista câștigătorilor

Citește și: 5 momente memorabile de la gala premiilor Grammy 2023. Adele și-a îndeplinit visul de al întâlni pe Dwayne „The Rock” Johnson / Video

Cele mai neinspirate ținute de la gala premiilor Grammy 2023

Pe de altă parte, câteva vedete nu au fost chiar atât de inspirate când a venit vorba de ținutele cu care s-au prezentat la gala premiilor Grammy din acest an. Iar în capul listei se află Shania Twain, care a ales o ținută în stilul Cruellei de Ville.

Nici Bebe Rexha, Blac Chyna, Pharrell Williams și Miguel nu au ales o vestimentație potrivită pentru un astfel de eveniment.

Internauții, care au urmărit gala în direct, au rămas uimiți de apariția cântăreței Blac Chyna.

„Blac Chyna arată ca pasărea lui Maleficent”, a scris o persoană în mediul online, potrivit Daily Mail.

Cântăreața Gayle, în vârstă de 18 ani, s-a aflat ți ea pe lista aparițiilor neinspirate, după ce a ales să poarte o rochie de dantelă, mulată, în stil gotic.

Citește și: Top 10 tunsori și coafuri pentru femeile de peste 50 de ani. Hairstyliştii celebrităților te învață să fii cool!

Citește și: Ce ținute au purtat vedetele la premiera „Avatar: The Way of Water”. Heidi Klum a făcut furori cu o rochie ce pare făcută din apă. Galerie foto

Madonna, de nerecunoscut la Grammy 2023

Madonna, care de curând a anunțat un turneu de amploare, și-a făcut apariția la cel mai așteptat eveniment al anului. Doar că artista a șocat publicul atunci când a urcat pe scenă pentru a-i prezenta pe Sam Smith și Kim Petras care au interpretat piesa „Unholy”.

Cântăreața, în vârstă de 65 de ani, pare să aibă o cu totul altă față, chipul ei fiind umflat.

„Ce a pățit fața Madonnei?”, a întrebat un internaut.

„Încerc să ignor faptul că Madonna are o față cu totul nouă”, a scris altcineva pe Twitter.

„Seamănă cu o persoană care vrea să pară a fi Madonna, cu poze cu adevărata Madonna pe fundal. Și-a stricat fața”, a comentat altcineva, potrivit PageSix.

„Madonna arată bine pentru vârsta ei… Dacă ar fi un vampir în vârstă de 2.700 ani care mănâncă bebeluși și mici animale vii”, a susținut un alt internaut.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus care au fost cele mai frumoase, dar și cele mai neinspirate ținute de la gala premiilor Grammy 2023.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter