Momente grele pentru Madonna! Artista și-a pierdut fratele și s-a despărțit și de iubitul tinerel

De Simona Tudorache, pe

Madonna traversează o perioadă grea! Artista și-a pierdut fratele mai mare și s-a despărțit și de iubitul mai tânăr cu 44 de ani, cu care se întâlnea de aproape un an.

Anthony Ciccone avea 66 de ani și nu a avut întotdeauna o relație bună cu celebra sa soră. Maddonna a încercat să își ajute fratele, dar nu a putut să îl îndepărteze de viciul care îl subjuga, alcoolul.

Fratele Madonnei era alcoolic

„Majoritatea membrilor familiei au avut o relație dificilă cu el din cauza legăturii sale cu alcoolul”, a declarat o sursă pentru Page Six.

„Madonna și-a ajutat fratele atunci când el i-a acceptat sprijinul. În ultimele sale luni a păstrat legătura cu familia”.

Cu toate astea, bărbatul a refuzat, săptămâna trecută, să fie internat într-o clinică de dezintoxicare. Muzicianul Joe Henry, care este căsătorit cu sora Madonnei, Melanie Ciccone, a confirmat și el tristul anunț pe o rețea de socializare.

Anthony Ciccone a trăit, timp de câțiva ani, sub un pod în Michigan

Madonna, care este unul dintre cei opt copii, a crescut în Michigan, unde fratele ei mai mare locuia când a murit. Mama lor, Madonna Ciccone, și-a pierdut viața după o bătălie cu cancerul de sân, la vârsta de 33 de ani, în 1963.

Anthony, la rândul său, se lupta de mult cu alcoolismul și se pare că, la un moment dat, nu mai avea niciun adăpost și locuia sub un pod în Michigan.

În decembrie 2017, Daily Mail a scris că Anthony a finalizat un program într-o clinică de dezintoxicare și, ulterior, a reluat legătura cu familia sa. Cu ani înainte, Anthony a vorbit despre Madonna și familia lor, acuzându-i că nu-i pasă de el.

„Sunt un zero în ochii lor, o jenă. Dacă aș muri înghețat, probabil că familiei mele nu i-ar păsa de asta timp de șase luni”, a spus el în 2011, pentru Daily Mail.

Madonna a renunțat la iubitul tinerel

Madonna s-a despărțit de iubitul ei, modelul Andrew Darnell, care este cu 41 de ani mai tânăr decât ea. Povestea lor a durat mai puțin de un an. 

După despărțire, cântăreața, în vârstă de 64 de ani, se confruntă cu o „criză de încredere”, iar asta din cauza separării și a recentelor critici la adresa aspectului ei de la începutul acestei luni.

„Nu are inima zdrobită, doar că a venit într-un moment prost. Ea are o mică criză de încredere și asta nu ajută. S-a distrat foarte mult cu Andrew, dar nu a fost niciodată dragoste sau ceva de genul ăsta”, a spus o sursă.

Cei doi au început să se întâlnească la scurt timp după ce artista a încheiat o relație de trei ani cu dansatorul Ahlamalik Williams, în vârstă de 28 de ani. În septembrie, legătura cu Darnell a devenit oficială, după ce cei doi au fost văzuți sărutându-se la o petrecere în New York City. 

„Ea și Andrew au fost foarte afectuoși toată noaptea, s-au ghemuit și îmbrățișat în cabină”.

Madonna, atacată pentru intervențiile estetice suferite

Stima ei de sine se spune că a fost zdruncinată după ce mai mulți admiatori au apelat la rețelele de socializare pentru a spune că arăta de nerecunoscut la Premiile Grammy din 2023. Ca răspuns la reacții, diva a explicat că fața ei a fost distorsionată în timpul spectacolului și că părea mai umflată decât era de fapt din cauza unei „camere cu obiectiv lung”. 

Madonna s-a plâns că trăiește într-o lume care refuză să sărbătorească femeile care trec de vârsta de 45 de ani și simte nevoia să o pedepsească dacă va continua să aibă aceeași voință puternică, să fie muncitoare și aventuroasă.

Cu toate astea, solista a recunoscut într-o postare că a suferit o nouă intervenție chirurgicală și s-a declarat mulțumită de rezultat.

Madonna nu a dezvăluit exact ce fel de procedură a bifat sau când a intrat sub cuțit. 

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter