Madonna anunță un turneu aniversar pentru cei 40 de ani de carieră: „Sper să le ofer fanilor show-ul pe care îl așteaptă”

De Oana Savin, pe

Madonna (64 ani) a anunțat că va organiza un turneu pentru a sărbători 40 de ani de la lansarea primului ei single, „Holiday”. Vedeta pop va cânta piese din întreaga ei carieră, de la albumul de debut din 1983, „Madonna”, până la „Madame X”, lansat în 2019.

Este pentru prima dată când Madonna urcă pe scenă, după trei ani de absență.

Madonna anunță cel mai mare turneu aniversar

Madonna urmează să susțină 35 de concerte, acesta fiind cel mai mare turneu organizat.

Ultimele concerte susținute de artistă s-au desfășurat în 2019 și 2020, însă aceasta a fost nevoită să anuleze o parte din ele din cauza unor probleme la genunchi și șold.

„Sunt încântată să explorez cât mai multe cântece posibile, în speranța că le voi oferi fanilor mei show-ul pe care l-au așteptat”, a afirmat cântăreața, citată de BBC.

Citește și: Madonna, apariție excentrică la 64 de ani. Imaginile care au încins spiritele

Citește și: Madonna, imagine rară cu cei șase copii. Cum a petrecut vedeta Ziua Recunoștinței

Când și unde va concerta Madonna

Potrivit unui comunicat de presă, concertele „ne vor duce în călătoria artistică a Madonnei de-alungul anilor și aduce un omagiu orașului New York, unde a început cariera ei muzicală”.

Turneul va începe în Vancouver, Canada, în luna iulie. Artista va concerta și în New York, Barcelona, Paris și Stockholm, înainte de a se încheia la Amsterdam, pe 1 decembrie.

De asemenea, „regina muzicii pop” va concerta și pe stadionul O2 din Londra, pe data de 14 octombrie.

Mai multe date ale concertelor artistei urmează să fie anunțate.

Biletele pentru turneul aniversar al celebrei interprete vor fi puse la vânzare pe 20 ianuarie.

Artista a afirmat că nu va evita niciun single de această dată. În anul 2017, Madonna a explicat pentru BBC că s-a mai întâmplat să nu vrea să cânte anumite piese în turnee.

„De unele cântece sunt sătulă și nu mai vreau să le cânt. Astfel, dacă am cântat „Material Girl” în turneul anterior, sau „Express Yourself” în cel anterior, atunci voi spune: Ok, am făcut asta în 88 de show-uri. Nu o pot face din nou”, a precizat vedeta.

Aceasta va concerta, în marele turneu, alături de Amy Schumer, Diplo, Jack Black, Megan Stalter, Kate Berlant, Judd Apatow, Eric Andre, Bob the Drag Queen, Larry Owens și Lil Wayne. 

Citește și: Madonna, marcată de pierderea mamei: „A murit, nu mi s-a spus și a apărut sentimentul de trădare!”

Citește și: Madonna s-a despărțit de iubitul ei, cu 35 de ani mai tânăr, după trei ani de relație

„Nu mă gândesc să mă opresc vreodată!”

În 2008-2009, turneul „Sticky and Sweet” a devenit turneul cu cele mai mari încasări al unui artist de gen feminin, cu 411 milioane dolari.

Vorbind despre problemele de sănătate întâmpinate pe timpul show-urilor Madame X, Madonna a afirmat că a fost hotărâtă să ducă până la capăt acel turneu.

„Nu mai aveam cartilagiu în șoldul drept, iar totă lumea spunea: „Trebuie să te oprești, trebuie să te oprești”. Am spus, nu mă voi opri. Voi continua până nu voi mai putea”, a povestit artista pentru V Magazine în 2021.

În cadrul aceluiași interviu, Madonna a precizat: „Nu mă gândesc să mă opresc”.

Madonna Louise Ciccone, supranumită „regina muzicii pop”, este câștigătoare a șapte premii Grammy și laureată a două premii Globul de Aur.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Madonna.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter