Vanilla Ice susține că Madonna l-a cerut în căsătorie: „Lucrurile mergeau nebunesc de repede”

De Oana Savin, pe

Vanilla Ice susține că Madonna l-a cerut în căsătorie, la începutul anilor 1990, pe când se aflau într-o relație. Iar acest lucru l-a speriat foarte tare.

Rapperul în vârstă de 55 de ani a spus întreaga poveste în podcastul „Just Jenny” cu Jenny Hutt.

Vanilla Ice, cerut în căsătorie de Madonna

Vanilla Ice a dezvăluit că a cunoscut-o pe Madonna pe când el susținea un concert la teatrul Hollywood Palladium din Los Angeles. A spus că a văzut-o dansând, înconjurată de un anturaj foarte mare.

Mai târziu, în culise, rapperul spune că Madonna i-a făcut „ochi dulci”. Nu a crezut că filtrul îi este adresat, așadar nu i-a acordat prea multă atenție. Însă lucrurile s-au schimbat în momentul în care tatăl lui, co-fondatorul SBK Records, Charles Koppelman, i-a spus că artista vrea să îl cunoască.

Lui Vanilla Ice nu i-a venit să creadă.

La scurt timp, cei doi au început o relație. Însă Madonna a vrut să ducă lucrurile la un alt nivel.

„Lucrurile mergeau nebunesc de repede. Eram: „Ce? Credeam că bărbatul trebuie să facă asta (n.r. cererea în căsătorie)”. Ce vrei să spui? Stai puțin. Este mult prea repede. Eu de abia încep aici și sunt mult prea tânăr pentru asta. Așadar, da. A fost nebunesc. Cu cât mă gândesc mai mult, cu atât mi se pare o nebunie mai mare”, a afirmat Vanilla Ice.

Citește și: Madonna, marcată de pierderea mamei: „A murit, nu mi s-a spus și a apărut sentimentul de trădare!”

Citește și: Madonna anunță un turneu aniversar pentru cei 40 de ani de carieră: „Sper să le ofer fanilor show-ul pe care îl așteaptă”

Citește și: Madonna şi bărbaţii din viaţa ei

Citește și: Madonna, apariție excentrică la 64 de ani. Imaginile care au încins spiritele

Cum s-a terminat relația celor doi artiști

Pe atunci, rapperul avea 20 de ani, iar Madonna 30. Relația lor a durat mai puțin de un an. Însă, spune Vanilla Ice, totul s-a terminat când Madonna a introdus în cartea sa „Sex” (1992), explorările lor sexuale.

„A ieșit acea carte, am crezut că este foarte pornografică. Nu voiam să fac parte din ea. I-am spus: „Cum ai putut să îmi faci asta? Și de ce mi-ai făcut asta?”. Aș fi putut să o dau în judecată. Nu am vrut. Mă gândeam: „Nu am nevoie de astfel de controverse. Să lăsăm lucrurile așa și tu mergi pe drumul tău, iar eu merg pe drumul meu””, a povestit rapperul.

Se pare că Madonnei nu i-a plăcut reacția lui Vanilla Ice și a încercat să îl contacteze de câteva ori.

„Și m-a sunat la acea vreme și nu era fericită cu decizia mea. Era supărată și a trebuit să îi închid telefonul de câteva ori. Asta a fost”, a mai spus rapperul.

Însă, Vanilla Ice a spus despre Madonna, acum în vârstă de 64 de ani, că este „o legendă”.

Vanilla ICea, pe numele său adevărat Robert Matthew Van Winkle, a fost însurat cu Laura Giaritta timp de 14 ani. Cei doi s-au căsătorit în 1997, însă s-au separat în 2011. Actele de divorț le-au depus cinci ani mai târziu. Au împreună două fete, KeeKee Breeze (23 ani) și Dusti Rain (25 ani).

În anul 2018, artistul a devenit tată pentru a treia oară. Fetița sa a primit numele Priscilla Love.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Vanilla Ice și Madonna

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter