Şocant: Top 4 ucigaşi în serie scăpaţi în libertate. Vezi unde sunt

De Diana Zagrean, pe

Dacă tot aţi petrecut un weekend liniştit alături de familie, nu uitaţi să aveţi grijă pe unde vă plimbaţi seara. Din cauza unor erori judiciare există criminali în serie liberi şi nu ştiţi niciodată când puteţi să vă întâlniţi cu unul dintre ei.
Nikolai Dzhumagaliev, Kazakhstan
Supranumit şi „colţ de oţel”, rusul este unul dintre cei mai cunoscuţi şi temuţi canibali şi criminali în serie pe care Uniunea Sovietică i-a văzut vreodată.
În anii ’80, acesta a ucis şi mâncat între 50 şi 100 de femei, servind anumite feluri de mâncare cu carne de om şi unor prieteni care nu aveau habar ce mănâncă. După ce a evadat dintr-un azil de nebuni din Uzbekistan, statul a decis că 10 ani de reabilitare sunt de ajuns şi i-au dat drumul.
Acum, tot ce se ştie despre el este că trăieşte alături de familie în Europa de Est.

Karla Homolka, Canada
Această femeie a dus la extrem rivalitatea între surori. Atunci când logodnicul ei i-a cerut ca dar de nuntă să îl ajute să o violeze pe sora ei, Karla nu numai că nu a avut nimic împotrivă, dar a continuat să facă asta şi după ce au ucis-o pe biata femeie.
Şi au continuat şi cu alte femei, după sora ei. Carnagiul a încetat în 1993, când Karla a fost acuzată de ucidere din culpă. Înainte de a merge la puşcărie, cei doi au dat o petrecere de adio cu alcool şi prăjituri.
După 12 ani în închisoare, karla a fost eliberată în 2005 şi s-a stabilit cu fiul ei undeva în insulele Antile. Deci data viitoare când mergeţi în vacanţă în Cuba, Jamaica, Haiti, Republica Dominicană sau Puerto Rico, evitaţi blondele de peste 35 de ani.
Juha Valjakkala, Suedia/Finlanda
Pe 3 iulie 1988, când Juha avea doar 22 de ani, a furat o bicicletă. Cum proprietarul bicicletei (15 ani) şi tatăl său au văzut ce se întâmpla, s-au luat după el. Încolţit lângă un cimitir, Juha a făcut poate cel mai necugetat gest pe care îl poate face un hoţ de biciclete: i-a împuşcat mortal pe ambii bărbaţi.
Ca să înrăutăţească situaţia, tânărul scăpat de sub control a ucis-o şi pe mama băiatului, respectiv soţia primei victime.
Patru evadări din închisoarea pentru oameni cu probleme mintale mai târziu, Juha a fost eliberat pe cauţiune.
Ce a făcut? A furat o maşină şi a condus un taxi fără autorizaţie ca să obţină nişte bani. A fost prins şi arestat din nou, dar eliberat încă o dată pe cauţiune în 2010.
De atunci, nu se ştie pe unde umblă şi cu ce se ocupă şi momentan se ţine departe de probleme. Dar nu se ştie niciodată cine este taximetristul zâmbitor care vă plimbă în vacanţa de la Marea Nordului.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter