Primele poze cu bebeluşul regal

De Unica.ro, pe

Chiar dacă s-au lăsat pozaţi cu bebeluşul şi la ieşirea din maternitate, Kate şi William nu i-au lăsat pe paparazzi să-l surprindă din faţă. Acum au dat publicităţii primele poze „adevărate” cu băieţelul lor George.
În pozele proaspăt publicate, Kate şi William zâmbesc larg camerei, în timp ce ducesa îl ţine în braţe pe micuţul George, viitorul rege al Angliei, care doarme liniştit. În portretul de familie apar şi câinii, Lupo şi Tilly.
Se pare că pozele cu bebeluşul regal au fost făcute de Michael Middleton, tatăl lui Kate, care nu este un fotograf prea experimentat. Chiar dacă imaginile nu sunt foarte clare, Kate şi William au preferat să fie pozaţi de cineva din familie pentru că un fotograf profesionist ar fi stricat atmosfera liniştită.
Şedinţa foto improvizată a avut loc la începutul lunii august, la reşedinţa familiei Middleton, unde Kate s-a retras împreună cu soţul şi bebeluşul, imediat după naştere.
Micuţul George Alexander Louis de Cambridge s-a născut pe 22 iulie şi a devenit încă de la naştere al treilea succesor la tronul Marii Britanii, după bunicul său, Charles, şi tatăl, William.
kate william bebelusul regal
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter