Cât te costă distracţia la Terra Park, primul Disneyland din Bucureşti

De Nicoleta Galeteanu, pe Ultimul update Miercuri, 26 mai 2021, 13:36

Dacă până acum trebuia să luăm avionul spre Franţa ca să ajungem la cel mai apropiat Disneyland, de acum ne putem distra şi în Capitală, la Terra Park.
Primul mare parc de distracţii din Bucureşti, inaugurat duminică, aduce distracţia din marile parcuri europene pe Bulevardul Timişoara, mai exact la ieşirea către autostrada Bucureşti – Piteşti.

Astfel, dacă vrei să îţi testezi adrenalina, Terra Park pune la dispoziţie nu mai puţin de 30 de caruseluri, tiribombe şi alte maşinării, 17 dintre acestea fiind outdoor, iar 13, acoperite.

Transsiberian Express, Willis Tower, La Roată, Nava Khufu, Old Timer Crash sau Ceştile magrebiene sunt doar câteva dintre atracţiile parcului, structurat în zone special amenajate pentru copii, cât şi pentru restul familiei.

Accesul în parc se face cu un card care funcţionează pe bază de puncte. Fiecare punct valorează 1 leu, astfel că pentru a te putea da într-una dintre maşinăriile Terra Park, trebuie să achiţi la intrare contravaloarea biletului pe care în mod normal l-ai plăti casierului.

Preţurile pentru o cursă în atracţiile Terra Park variază între 4 şi 15 lei. Pentru cele din interior biletul costă 4 lei, respectiv patru puncte Terra Park, pentru atracţiile din exterior, destinate copiilor, se consumă 5 puncte, în timp ce echipamentele destinate familiilor costă 10 lei, respectiv 10 puncte.

Dacă vrei să încerci câteva senzaţii tari, pentru atracţiile extreme vei consuma însă 15 puncte Terra Park, adică 15 lei.

Poţi alege să alimentezi cardul cu unul, 50, 80 sau 120 de puncte şi îl poţi folosi şi în zona restaurantelor sau pentru a plăti parcarea.

Din aria atracţiilor pentru copii se numără Circus Maximus, o platformă cu căluşei şi trăsuri, 5 Săptămâni în balon, Traffic Jam Paris, Londra la înălţime, Roata Brandenburg sau Trenuleţul Union Pacific. Pentru adulţi, există North Pole 1 şi Transsiberian Express, urmând ca cel mai mare Roller-Coaster din ţară să fie instalat în luna decembrie.

Vezi cum arată parcul de distracţii Terra Park în video-ul de mai jos.

Vezi care sunt cele mai mari parcuri de distracţie din Europa.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter