Fetiţa cuplului Beckham, pentru prima dată în public

De Adina Radu, pe

La numai două luni, Harper Seven, fetiţa cuplului Beckham, este deja vânată de paparazzi mai ceva ca celebri ei părinţi. Ei au fost surprinşi recent cu…
… fetiţa în braţe, la cumpărături.

Ca o viitoare fashionistă care se respectă, Harper a fost la mall, cu mama şi cu fraţii ei, Romep, Cruz şi Brooklyn. Victoria şi-a ţinut fetiţa strâns în braţe, încercând să o protejeze de blitz-urile fotografilor.

Cu această ocazie, vedeta a respectat sfaturile medicilor săi şi a renunţat la tocurile uriaşe în favoarea unor balerini comozi.

Se pare că Victoria are ceva probleme cu spatele fiindcă s-a încăîătânat să poarte tocuri înalte chiar şi în ultimele luni de sarcină.

Problemele au fost agravate de operaţia de cezariană, aşa că Victoria are interdicţie la tocuri.

Fetiţa cuplului Beckham, pentru prima dată în public

Chiar şi aşa, cu o zi înainte de ieşirea la mall, ea a purtat pantofi Louboutin cu tocuri de 15 centimetri. În tot acest timp fetiţa se afla în braţele celebrului ei tată, David Beckham. Familia a fşcut o vizită la un luxos magazin cu haine pentru copii, probabil ca să îmbogăţească garderoba micuţei.

Deşi a născut acum două luni, Victoria a arătat minunat în pantaloni mulaţi de piele şi un top negru lejer, semn ca dieta de slăbire drastică pe care o urmează şi-a făcut efectul.

Vezi cum slăbeşte Victoria Beckham după naştere!

Fetiţa cuplului Beckham, pentru prima dată în public

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter