7 vedete care au trecut prin tragedii de neimaginat

De Adina Radu, pe

Chiar dacă par nişte răsfăţate ale soartei, viaţa nu a fost blândă nici cu ele. Iată ce vedete au reuşit să depăşească tragedii de neimaginat.

 

Oprah

Prima parte a vieţii ei nu a fost deloc uşoară. Născută de o mamă adolescentă, Oprah şi-a petrecut primii ani în sărăcie lucie, alături de bunică. De la nouă ani, a fost abuzată în mod repetat de un văr, un unchi şi un prieten de familie. Pentru că nu a mai putut suporta acest tratament, la 13 ani a fugit de acasă. Un an mai târziu avea să rămână însărcinată din greşeală. Copilul a murit la scurt timp după naştere. Din fericire, Oprah a fost o elevă silitoare, sociabilă şi frumoasă. După ce a câştigat un concurs de frumuseţe pentru femeile de culoare a fost remarcată deun post local de radio şi astfel a început cariera ei în show-biz.

Charlize Theron

Născută în Africa de Sud, Charlize a avut şi ea grave probleme în familie. Timp de mulţi ani, ea a declarat presei că tatăl ei a murit într-un accident de maşină. De curând s-a descoperit că Charlize a fost de faţă când mama ei l-a împuşcat pe tată în legitimă apărare. Se pare că bărbatul era alcoolic şi obişnuia să-şi lovească soţia şi chiar să o ameninţe cu puşca. Până într-o zi când mama lui Charlize a fost nevoită să tragă ca să se apere atât pe ea, cât şi pe fiica ei.

Jennifer Hudson

Devenită faimoasă în 2004, prin concursul de talente „American Idol”, Jennifer Hudson a trecut printr-o adevărată tragedie în 2008, când toată familia i-a fost ucisă. Mama şi fratele vedetei au fost găsiţi împuşcaţi în casa familiei din Chicago. Nepotul lui Jennifer a fost dispărut timp de trei zile pentru ca apoi să fie găsit într-o maşină, de asemenea împuşcat. Vedeta însăşi a scăpat numai pentru că a decis, în ultimul moment, să-şi viziteze iubitul, astfel nefiind acasă când cumnatul ei a pătruns în casă şi a ucis cele trei persoane.
 
7 vedete care au trecut prin tragedii de neimaginat

Vezi şi alte vedete în pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter