A murit Olivia Newton-John, celebra actriță din „Grease”

De Unica.ro, pe

Olivia Newton-John, actrița care a interpretat-o pe Sandy din musicalul „Grease” (1978) a încetat din viață la 73 de ani, după o luptă de 30 de ani cu cancerul la sân.

Informația a fost confirmată de soțul artistei, conform tabloidului britanic The Mirror.

Olivia Newton-John a murit la reședința sa din California de Sud, iar alături, în ultimele clipe de viață, i-au fost prietenii și familia.

Cu toate că rolul lui Sandy din musicalul „Grease”, în care a jucat alături de John Travolta, a fost cel care i-a adus celebritatea la nivel internațional, artista s-a bucurat de-a lungul vieții și de o carieră muzicală de succes.

De altfel, John Travolta a fost chiar prima celebritate care a ținut să transmită un mesaj public, odată cu aflarea veștii că artista a încetat din viață.

„Draga mea Olivia, ne-ai făcut tuturor viețile mult mai frumoase. Te iubesc mult. O să ne vedem la un moment dat din nou și vom fi iar împreună. Al tău din momentul în care te-am văzut prima oară. Al tău Danny (n.r. personajul lui Travolta din „Grease”), al tău John”.

Într-unul dintre ultimele sale interviuri, din ianuarie 2020, Olivia Newton-John le spunea jurnaliștilor de la People că nu este pregătită să lase cancerul să o învingă.

„Încă conduc eu lupta și așa vreau să văd lucrurile. Nu mă gândesc prea mult la asta totuși, ca să fiu sinceră. Negarea mă ajută uneori și mă simt mai puternică. Sunt bine”, spunea la începutul lui 2020 artista.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter