Cine este noul iubit al actriței Charlize Theron. Bărbatul a format în trecut un cuplu cu Halle Berry

De Unica.ro, pe

Charlize Theron (46 de ani) ar forma un cuplu cu modelul canadian Gabriel Aubry (45 de ani). În trecut, Aubry a format un cuplu cu actrița Halle Berry (55 de ani), alături de care are o fiică, Nahla, în vârstă de 14 ani. Gabriel și Halle s-au despărțit în 2010.

Cine este noul iubit al actriței Charlize Theron. Bărbatul a format în trecut un cuplu cu Halle Berry

„Charlize s-a combinat cu Gabriel Aubry. Este o relație foarte casual. Se bucură unul de prezența celuilalt”, a declarat o sursă recent, potrivit Us Weekly. Actrița și modelul s-au cunoscut în anul 2017. Deși au fost fotografiați împreună, Charlize declara la vremea aceea: „Nu l-am cunoscut niciodată. Ne-am cunoscut pentru 3 secunde. Am trecut unul pe lângă celălalt și ne-am salutat pentru că ne merg copiii la aceeași școală”.

Actrița este mama a doua fiice, Jackson (10 ani) și August (8 ani), pe care le-a adoptat în 2012 și, respectiv, 2015.

„Nu e nimic serios”, a mai declarat o sursă pentru Us Weekly. După despărțirea de actorul Sean Penn (61 de ani) din iulie 2015, Charlize nu s-a mai afișat alături de niciun alt bărbat. Charlize și Sean au format un cuplu timp de un an și jumătate.

„Am ieșit la câteva întâlniri, dar n-am mai avut nicio relație în ultimii 5 ani”, declara actrița în septembrie 2020, în emisiunea „The Drew Barrymore Show”. Tot atunci, Charlize a mărturisit că este dispusă să cunoască noi persoane, dar că este totodată mulțumită de viața ei chiar și fără o relație.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Sean Penn și fosta soție, cină în New York la scurt timp după finalizarea divorțului

Amber Heard, despre prima oară când ar fi fost agresată de Johnny Depp: „M-a plesnit fără motiv”

Megan Fox și Machine Gun Kelly își beau sângele unul altuia

„Adică, sunt deschisă când prietenii îmi zic: «Ar trebui să ieși la o întâlnire» sau «Ar trebui să-l cunoști pe tipul ăsta». Dar simt că sunt într-un punct al vieții mele în care trebuie să vii cu ceva care să mă impresioneze. Viața mea e deja foarte bună, deci trebuie să menții asta și poate să mi-o faci chiar mai bună. Nu o să accept mai puțin de atât”, a completat actrița.

Între anii 1998 și 2001, Charlize a format un cuplu cu solistul trupei Third Eyed Blind, Stephan Jenkins (57 de ani). Ulterior, din 2001 până în 2009, a fost într-o relație cu actorul și regizorul Stuart Townsend (49 de ani).

„Pot să spun sincer că nu mă simt singură. Odată ce am devenit mamă, nu că ar ține locul unei relații sau că m-ar face mai puțin interesată să am o relație romantică… Dar e multă muncă să fii părinte, iar, la final de zi, mă așez în pat și-mi zic «Dumnezeule, nu aș fi vrut ca ziua asta să fie diferită», a mai declarat actrița, tot în emisiunea „The Drew Barrymore Show”.

Deși nu au fost niciodată confirmate, Charlize ar mai fi format cupluri cu George Clooney (61 de ani), Brad Pitt (58 de ani), Craig Bierko (57 de ani), Keanu Reeves (57 de ani), Jeremy Renner (51 de ani), Eric Stonestreet (50 de ani), Alexander Skarsgård (45 de ani) și Ryan Reynolds (45 de ani).

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter