Cât de bine arată Charlize Theron în costum de baie, la 46 de ani

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 03 decembrie 2021, 16:45

Charlize Theron este una dintre cele mai frumoase actrițe ale generației ei. Recent, a fost surprinsă de paparazzi la plajă.

Charlize Theron a fost la plajă împreună cu mama ei, în Cabo San Lucas, Mexic. La 46 de ani, actrița arată incredibil de bine. Costumul de baie i-a dezvăluit corpul zelt, sculptat. Ea și-a accesorizat costumul de baie cu bijuterii la gât și la mâini, precum și cu o pereche de ochelari de soare negri, care i-au completat frumos părul blond tuns scurt, rebel.

Actrița este cunoscută pentru faptul că este o familistă convinsă, care pune mare preț pe timpul petrecut în familie. Ea petrece timpul des alături de copiii ei, Jackson și August, dar și alături de mama sa, Gerda Jacoba Aletta Maritz. Astfel, ziua la plajă alături de mama ei a fost oportunitatea perfectă pentru Charlize Theron să se destindă.

Citește și: Meghan Markle a câștigat procesul împotriva tabloidului The Mail on Sunday

Citește și: Exclusiv! Monica Bârlădeanu a vorbit despre căsătorie: „Nu fac din asta nici un scop, nici o destinație”

Citește și: Revine Gina Pistol ca prezentatoare Asia Express în sezonul 5? ”Simpatica” a vorbit prima dată despre întoarcere

Citește și: Alexandra Stan, la opt ani după scandalul cu Marcel Prodan: „Am fost uimită de câți oameni…”

Mama și fiica s-au bucurat de apă și nisip. Chiar înainte de a plonja în apă, Theron a verificat apa, pentru a nu fi exagerat de rece. Ulterior, s-a întors pe șezlong, pentru a se bucura de razele soarelui. În această perioadă, temperaturile din Cabo San Lucas variază între 20 și 29 de grade Celsius.

În pandemie, Charlize Theron nu a stat degeaba. Dincolo de cariera de actriță, ea este și producătoare la Hollywood. Ea are mai multe proiecte în desfășurare pentru care se ocupă de producție, dar în cadrul cărora interpretează și un rol, cum ar fi „Blonde 2” și „The Old Guard 2”.

Foto – Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter