Cum arată fiica lui John Travolta. Ella Bleu are 22 de ani și merge pe urmele celebrului ei tată

De Oana Savin, pe Ultimul update Miercuri, 22 februarie 2023, 14:45

John Travolta este un tată mândru. Fiica lui, Ella Bleu, s-a făcut deja cunoscută în industria de divertisment.

Tânăra în vârstă de 22 de ani arată ca un fotomodel și a moștenit talentul actoricesc al celebrului ei tată.

Cum arată Ella Bleu, fiica lui John Travolta

Ella Bleu Travolta are o mulțime de talente: anul trecut și-a făcut debutul ca model la New York Fashion Week, a lansat o piesă și a jucat deja în câteva filme.

La cei 22 de ani ai ei, Ella Bleu a trăit deja câți alții în 10. Tânăra fiică a actorului John Travolta și-a pierdut un frate, mama, Kelly Preston, și pe cea care a cunoscut-o încă de când se afla în burta mamei sale, actrița Kirstie Alley, cu care părinții ei erau buni prieteni. Însă toate aceste tragedii nu au împiedicat-o pe Ella Bleu să își vadă visurile împlinite.

În septembrie 2022, fiica lui John Travolta și Kelly Preston a debutat la New York Fashion Week. De asemenea, ea a participat la prezentarea lui Kate Spade, precum și la un eveniment Karl Lagerfeld.

John Travolta s-a arătat extrem de mândru de fiica sa, pe care a lăudat-o pe rețelele de socializare.

„Atât de mândru de debutul Ellei a săptămâna modei de la New York”, a scris celebrul actor pe Instagram, unde a postat și o imagine cu fiica sa.

Citește și: Tom Cruise și John Travolta sunt la cuțite din cauza credinței

Citește și: „A fost dragostea vieții mele!”. Kirstie Alley și John Travolta, o poveste ca în filme, fără final fericit

Nu este pentru prima dată când Travolta își laudă fiica. La începutl anului trecut, Ella Bleu Travolta și-a lansat primul single, „Dizzy”. Atunci, John Travolta a scris pe rețelele de socializare: „Sunt atât de mândru de tine, Ella! Este uimitor! L-ai încântat pe tata”.

De asemenea, tânăra fiică a starului de la Hollywood a debutat și pe marele ecran, demonstrând astfel că a moștenit talentul părintelui său.

Ella a apărut în filmul „Get Lost”, o adaptare a peliculei „Alice în Țara Minunilor”.

„Este diferită, este grațioasă, este încântătoare, este manierată și este blândă, este autentică”, spunea John Travolta într-un interviu acordat în anul 2019, potrivit uinterview.com.

John Travolta, model pentru fiica sa

Zilele trecute, John Travolta a împlinit 69 de ani. Iar fiica sa a profitat de ocazie pentru a-i ura „la mulți ani” și pe rețelele de socializare.

„Ieri a fost ziua eroului meu. Cel mai incredibil tată, prieten și model pe care și l-ar putea dori cineva. Te iubesc, tati”, a scris Ella Bleu într-o postare pe Instagram, unde a pus și o fotografie în care apare alături de îndrăgitul actor.

Citește și: Cum a reușit John Travolta să depășească decesul primului fiu

Citește și: Gafă de proporții la MTV Video Music Awards. John Travolta a vrut să acorde un premiu unei alte persoane

Actorul a fost emoționat la vederea mesajului fiicei sale, astfel că a răspuns în comentarii: „Te iubesc, dragă Ella. Mai mult decât îți imaginezi”.

John Travolta și regretata lui soție, Kelly Preston, care a murit în anul 2020 după ce a pierdut lupta cu cancerul la sân, au primit-o cu brațele deschise pe Ella Bleu în viețile lor în aprilie 2000. Travolta mai are un fiu, Benjamin, în vârstă de 12 ani.

Actorul a mai avut un băiat, Jett Travolta, care a murit în anul 2009, la vârsta de 16 ani.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum arată fiica actorului John Travolta

Sursă foto: Profimedia, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter