Cum arată Charlize Theron în costum de baie la 45 de ani

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 06 august 2021, 13:36

Charlize Theron se află în vacanță în Grecia, în insula Paros. Actrița a fost fotografiată în timp ce se distra pe un iaht de lux alături de cele două fiice adoptate ale sale, Jackson, în vârstă de 9 ani, şi August, în vârstă de 5 ani. Acestea sunt însoție de mama vedetei, Gerda Jacoba Aletta Maritz.

Charlize Theron a fost surprinsă de fotografi în timp ce se distra pe un iaht, în largul Mării Egee. În imagini se poate vede cum frumoasa actriță de origine africană se bucură din plin de vacanță.

Ajunsă la 45 de ani, vedeta este încă o femeie extrem de sexy și de atractivă, cu un corp de invidiat, pe care și l-a pus în valoare într-un costum de baie negru, simplu, din două piese. Starul de la Hollywood nu a uitat nici de ochelarii de soare, tot de culoare neagră.

Citește și: Andrei Ștefănescu are o nouă iubită? Solistul și fosta soție au divorțat în septembrie 2020

În ce relații sunt Mihaela Rădulescu și Elan Schwartzenberg după 13 ani de la divorț

Mihai Bendeac, mesaj pentru Cătălin Măruță: „Te rog eu, nu mă mai suna, nu mă mai hărțui. Mă duc la poliție!”

Fiul fostului fotbalist Michael Ballack a murit la 18 ani

Actrița a publicat pe rețelele de socializare un video din vacanță, realizat în timp ce sărea în apă de pe iaht, împreună cu fetițele sale.

Cum își menține Charlize Theron silueta

Actrița povestea în urmă cu câțiva ani că este adepta unui stil de viață sănătos. Aceasta a mărturisit să îi place să facă sport și mănâncă întotdeauna echilibrat, puțin și des.

Pentru mine sportul nu este deloc o corvoadă, dimpotrivă. Îmi place să alerg pe plajă și să merg cu bicicleta. În plus, iau cursuri de balet, fac yoga și pilates. Sunt adepta exercițiilor în natură.

În 2018, câștigătoarea premiului Oscar s-a îngrășat 23 de kilograme pentru rolul din filmul „Tully” și a mărturisit că nu se aștepta să se simtă atât de deprimată din cauza greutății sale.

Știți, a fost o mare surpriză pentru mine. M-a lovit foarte tare depresia. Da, pentru prima dată în viața mea am mâncat atât de multă mâncare procesată și consumam atât de mult zahăr. Nu a fost amuzant să fii în preajma mea la filmări, a afirmat atunci Theron.

Când a trebuit să revină la revină la greutatea ei normală, actrița a afirmat că a fost un chin și a durat aproape un an să revină la formele sale.

M-am îngrijorat. Mă gândeam că durează prea mult timp, dar medicul meu m-a asigurat că totul este în regulă, a spus ea.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter