În pantaloni scurţi, cu gheaţa la picioare

De Unica.ro, pe

Ca să nu-l mai parafrazăm pe Caragiale cu celebra frază „Căldură mare, mon cher!” şi să nu mai simţim nici căldura atât de rău, vă invităm pe gheaţă, la patinoar!
Aţi citit bine, patinoarele nu’s deschise doar pe timp de iarnă, ci ne aşteaptă la fel de răcoroase şi atunci când afară sunt peste 30 de grade Celsius.

Copiii fac şi sport, se şi distrează, plus că e clar de încercat să ne dăm pe gheaţă când afară lumea se topeşte în razele soarelui. Noi ştim de existenţa a două patinoare indoor în Bucureşti, care ne aşteaptă indiferent de sezon cu patinele pregătite.

Afi Cotroceni

După o tură de shopping de hăinuţe de vară, câteva minute la patinoar sunt numai bune. Dacă părinţii nu ştiu să patineze ori dacă cei mici vor singuri pe gheaţă, e bine de ştiut că aici există personal instruit care să fie alături de prichindei chiar şi atunci când părinţii nu sunt prin preajmă. Aşadar, îi puteţi lăsa pe micuţi jumătate de oră singurei şi mămicile pot da o tură liniştite să-şi caute rochiţa perfectă de vară.Află care sunt toate patinoarele indoor din Bucureşti pe UrbanKid.ro!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter