Patinoarele din Bucureşti se deschid pe 1 decembrie

De Nicoleta Galeteanu, pe

Iarna se apropie cu paşi repezi, iar odată cu gerul vine şi distracţia. Dacă te numeri printre amatorii de sporturi de iarnă, începând cu 1 decembrie te vei putea bucura…
…de o nouă distracţie în Capitală.  

Începând cu 1 decembrie, vei putea merge să patinezi în parcurile Cişmigiu, Herăstrău şi Tineretului, anunţă Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti.
 
În funcţie de proximitate sau de zona preferată, în Cişmigiu şi Herăstrău vei putea patina de luni până joi, între orele 10:00 şi 21:00, vineri şi sâmbăta până la ora 22:00, iar duminică, de la 10:00 la 24:00, cu un program de două ore şi pauză de o oră.

Taxa de intrare la patinoare va fi de 10 lei în cursul săptămânii (de luni până joi) şi de 15 lei în weekend, inclusiv vineri. Preţul pentru închirierea de patine este de 10 lei pentru două ore.

În schimb, pe pationoarul din Cişmigiu vei putea patina gratuit de luni până vineri, în intervalul 10.00-12.00, în perioada 1-23 decembrie.

Şi în Parcul Herăstrău beneficiezi de acces gratuit în perioada 1-16 decembrie, în intervalul 10:00- 12:00, tot de luni până vineri.

Patinoarul din Parcul Tineretului va fi deschis de luni până duminică, în intervalul 10:00- 22:00, iar preţurile sunt de 10 lei pentru acces şi 10 lei pentru închirierea de patine.
 
Redeschiderea patinoarelor artificiale se va face totuşi în funcţie de condiţiile meteo, precizează instituţia, potrivit Realitatea.
 
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter