(P) Reduceri de 50% la vacanțele de Paște, în Delta Dunării

De Unica.ro, pe
Gulliver Delta Resort 3* vine cu oferte tentante la sejururile pascale în Delta Dunării, considerată cea mai pitorească destinație a României. Pachetele turistice beneficiază de reduceri Early Booking și includ 4 nopți de cazare cu mese tip bufet, transport autocar și transferuri cu barca de la numai 649 lei de persoană!

Sărbători în stil lipovenesc

Declarată Rezervație a Biosferei în cadrul UNESCO încă din 1991, Delta Dunării este singura deltă din întreaga lume ce poartă această titulatură. Din patrimoniul său fac parte peste 5000 de specii de plante, păsări, insecte și mamifere rare, iar fauna și flora sălbaticei regiuni sunt asemăntate cu cele ale Insulelor Galapagos din Ecuador.

Descoperă pitoreasca regiune în cadrul unui sejur la Gulliver Delta Resort 3*, un hotel dobrogean aflat în inima rezervației la intersecția dintre brațul Sfântu Gheorghe și canalul Uzlina, la circa 10 minute de mers cu barca de Murighiol. Hotelul din Uzlina este amenajat tradițional și dispune de o generoasă grădină luxuriantă, umbrită de salcii plângătoare de care stau agățate hamace.

Gulliver Delta Resort 3* este locația preferată a familiilor cu copii care găsesc aici și un loc de joacă special amenajat. Dar și pentru seniorii dornici de relaxare în natură care pot alege tururi cu microbuzul spre edificii de patrimoniu sau religioase precum Martirionul de la Niculițel și cele trei mănăstiri importante din Dobrogea: Cocoș, Saon și Celic Dere (cu a sa icoană făcătoare de minuni care se curăță singură).

Paste 2018 in Delta Dunarii

Plimbări relaxante cu barca în descoperirea paradisului

Sărbătoarea Paștelui este încununată cu tradiții la Gulliver Delta Resort 3*. Cină Lipovenească include preparate de ciorba de miel, friptura de miel la tava, drob, cozonac, ouă roșii, iar dacă ții post ai la dispoziție preparate vegetariene. În noaptea de Înviere ai posibilitatea să participi și la Sfânta Slujbă în una dintre bisericile din împrejurimi. La fel de bine, poți opta pentru o Petrecere Lipovenească acompaniată de muzică dobrogeană și dansatori lipoveni, alături de gustări tradiționale și ceai la samovar.

O plimbare romatică pe lacurile mozaicate cu lotuși, iriși de baltă și nuferi protejați la nivel european, o sesiune de observare a păsărilor sălbatice, degustări de bucate lipovenești gătite pe malul apei sau relaxare pe plajele sălbatice întinse la locul de întâlnire dintre Dunăre și Marea Neagră, sunt doar câteva de experiențele unice pe care le poți trăi aici.

De Mădălina Isar

Sursa foto: flickr.ro si arhiva personala.

Oferta Speciala Paste Delta Dunarii – Gulliver Delta Resort 3*, Uzlina

*Delta pentru toti – tarife de la 649 lei/persoanademipensiune/ de la 699 lei/persoana – pensiune completa.

Servicii incluse: 4 nopti de cazare cu mese tip bufet conform programului ales, masa traditionala de Paste, transport autocar, transfer barca Murighiol-Uzlina-Murighiol, acces gratuit la piscina, loc de joacă pentru copii, pescuit de pe pontoane, activități recreative. Detalii pe www.gulliverresort.ro. Cerere oferta: office@gullivertours.ro, call center 021.794.75.07; 0784.215.624.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter