Unde își vor petrece Harry și Meghan luna de miere

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 30 mai 2018, 12:01
Prințul Harry și Meghan Markle au decis, se pare, unde-și vor petrece luna de miere. Dacă până acum s-au speculat destinații care mai de care mai exotice, iar de pe listă nu lipsea Botswana, locul în care cei doi au plecat în prima vacanță oficială în calitate de cuplu, iată că, de fapt, ducii de Sussex au cu totul și cu totul altă preferință.

Prințul Harry și Meghan Markle vor pleca în luna de miere într-un loc pe care presa britanică îl numește cel mai plictisitor din lume, însă, este o locație cu tradiție pentru membrii Casei Regale britanică. Ducele și Ducesa de Sussex vor pleca în Canada, mai exact la Fairmont Jasper Park Lodge, din Alberta, un resort de 500 de metri pătrați, aflat la poalele munților. Cabana are șase dormitoare și șase băi, un loc de servit masa, un living și o terasă măreață, iar prețul pentru o noapte de cazare variază de la 2000 la 7000 de euro. Știrea a fost confirmată de site-ul TMZ.

Denumită Refugiul Regal, cabana în care urmează să-și petreacă luna de miere ducii de Sussex a fost preferată și de părinții Reginei Elisabeta, regele George al VI-lea şi soţia sa, regina mamă Elisabeta, în anul 1939, dar și de suverana britanică și de soţul său, ducele de Edinburgh, care, în anul 2005, au petrecut aici câteva zile de relaxare.

Amintim că Prințul William și Kate Middleton și-au petrecut luna de miere în 2011, în insulele Seychelles. Pentru a-și lua toate măsurile de siguranță, sursa citată nu exclude posibilitatea ca destinația lunii de miere fie schimbată în ultimul moment.

Citește și – De ce nu a aruncat Meghan Markle buchetul de mireasă, conform tradiției

Citește și – Ce intervenții estetice și-a făcut Meghan Markle

Citește și – Matthew Lewis, tocilarul din Harry Potter, s-a însurat. Cum arată actorul astăzi

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter