Un copil de 12 ani i-a furat cardul mamei sale și a plecat singur într-o vacanță exotică

De Unica.ro, pe
Un băiețel de 12 ani din Sydney, Australia, i-a furat cardul de credit mamei sale, după o ceartă, și a plecat singur într-o aventură în Bali, Indonezia. Copilul a reușit să o păcălească și pe bunică, astfel încât aceasta i-a dat pașaportul fără să pună prea multe întrebări.

Băiatul, a cărui identitate rămâne necunoscută, își rugase părinții să-l ducă în vacanță în Bali, după ce văzuse poze pe internet cu destinația exotică. Pentru că părinții i-au spus că nu se poate, el a furat cardul mamei, și-a rezervat singur bilet de avion și cazare, după ce a căutat informații despre ce companii aviatice le dau voie copiilor de 12 ani să zboare neînsoțiți, și a fugit de acasă.

Spunându-le părinților că pleacă la școală, el s-a dus la gară, a luat trenul până la aeroport, și a plecat cu o cursă din Perth, Australia, spre Indonezia.

Copilul nu-și dorea decât o aventură în Bali, Indonezia, dar și-a speriat toată familia

Autoritățile i-au adresat o singură întrebare la aeroportul din Perth, mai exact dacă chiar are 12 ani, vârsta legală pentru a zbura singur. După ce s-a legitimat, el nu a mai avut nicio problemă și a plecat în vacanța mult dorită.

Conform The Guardian, băiețelul de 12 ani s-a cazat singur la hotel, după ce a ajuns în Bali, Indonezia, și le-a spus angajaților că sora lui mai mare urmează să sosească și ea.

Părinții nu au știut ce a făcut copilul, decât după ce au fost sunați de la școală, pentru că era absent. Șocată la aflarea veștii că micuțul lipsește, mama lui a sunat la poliție și l-a dat dispărut. Abia după ce a văzut că îi lipsește și cardul, poliția a descoperit că el plecase din țară.

Mama și sora lui mai mare au plecat după el să-l aducă acasă. Când s-au întâlnit, copilul nu le-a spus decât că „a fost o super aventură”. Ulterior, mama le-a declarat polițiștilor că băiatul ei pur și simplu nu acceptă să i se apună “nu”.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter