(P) Oferte speciale la vacanțele în Delta Dunării!

De Unica.ro, pe
Turiștii care încă nu și-au făcut planuri de vacanță pentru luna iunie, sunt poftiți în paradisul din Delta Dunării, cea mai conservată dintre deltele europene și a treia ca importanță din lume. Într-un sejur de poveste la Gulliver Delta Resort ai șansa să pășești într-o lume de basm unde natura și-a urmat cursul neîntreruptă de modernitate.

Acest colț de paradis terestru numără o mulțime de superlative pe care nu le mai găsești în alt colț din Europa sau România.

Delta Dunării este casa celei mai mari colonii de pelicani comuni de pe bătrânul continent și tot aici întâlnești cea mai mare și compactă zonă de stufăriș de pe glob. Singura deltă din lume declarată Rezervație a Biosferei în cadrul UNESCO, găzduiește unicele plante carnivore din țară: otrățelul de baltă și aldrovanda. Și asta nu este tot, pentru că în pădurile Letea și Caraorman, de altfel singurele păduri de nisip din România, vei întâlni liane grecești înconjurate de trunchiurile arborilor seculari și circa 300 de cai sălbatici unici în Europa.

Delta Dunarii

Sejur de poveste la Gulliver Delta Resort

Dacă vrei să descoperi toate aceste minuni ”ascunse” la numai câteva ore distanță de București, un sejur la Gulliver Delta Resort poate fi cea mai bună alegere. Hotelul are o poziție excelentă în inima rezervației, la doar 10 minute distanță de mers cu barca de Murighiol, la intersecția dintre brațul Sfântu Gheorghe cu Canalul Uzlina.

Mica limbă de pământ Uzlina este recunoscută pentru că în vremea comuniștilor aproape că a fost rasă de viituri, fiind una dintre locațiile exclusiviste din Delta Dunării, dar și unde găsești hotelul Gulliver Delta Resort, amenajat în perfectă armonie cu natura.

Cu o piscină generoasă amplasată într-o grădină luxuriantă, împrejmuită de șezlonguri și umbreluțe, Gulliver Delta Resort garantează distracția în zilele calde de vară. Familiile cu copii găsesc în cadrul complexului hotelier un loc de joacă pentru pitici, ce a fost dotat cu trambuline, leagăne, tobogane și căsuțe colorate. La fel de bine, cei mici pot juca fotbal pe terenul amenajat, ping-pong ori foosball sau pot învăța să pescuiască direct de pe pontoanele hotelului.

De Mădălina Isar

Weekend in Delta pentru toti

Hotel Gulliver Delta Resort 3* – tarife de la 594 lei/persoana, 3 nopti de cazare si masa conform programului ales (demipensiune/ pensiune completa/all inclusive tip bufet), transport autocar Bucuresti-Murighiol-Bucuresti, transfer barca Murighiol-Uzlina-Murighiol. Date de plecare: 15.06; 22.06; 29.06. Detalii pe www.gullivertours.ro, call center 021.794.75.07, 0784.215.628.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter