O mireasă și-a părăsit logodnicul în ziua nunții din cauza unei facturi

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 20 noiembrie 2018, 15:57
O tânără mireasă a decis să își părăsească logodnicul chiar în ziua nunții, iar motivul a fost unul extrem de bizar: o factură neplătită.

Harriet Butler din Dorset, Marea Britanie, a anulat nunta în ultimul moment, însă a mers mai departe cu petrecerea, purtând rochia de mireasă și petrecând alături de invitați.

Mireasa supărată și-a părăsit iubitul chiar în dimineața nunții, după ce a aflat că el a mințit în legătură cu o factură neplătită pentru recepție.

Harriet, în vârstă de 32 de ani, l-a izgonit pe mire, Kevin Rogers (41 ani), după ce a aflat că nu a plătit hotelul unde urmau să se căsătorească.

Cu toate acestea, ea a decis să continue cu petrecerea. Astfel, a luat invitații și a mers cu ei într-o casă în care cei doi trebuiau să își petreacă luna de miere. Ba chiar mai mult, a purtat și rochia de mireasă, în valoare de 1000 euro.

Deoarece toată lumea era acolo m-am gândit să profităm de zi. Nu voiam să las ca aceasta să fie o zi oribilă așa că mi-am pus rochia de mireasă, domnișoarele de onoare au îmbrăcat rochiile lor, toată lumea era frumos aranjată și a venit și fotograful”, a declarat Harriet pentru The Mirror.

Mamă a doi copii, tânăra a spus că a ignorat apelurile mirelui în timp ce se desfăta cu gin și tonic în casa din Bude, Cornwall.

Toată lumea era pozitivă pentru mine. Dar m-am oprit de câteva ori și m-am gândit că totul era ireal. Nu este vorba despre bani. A fost ca un pumn în față că nu a vorbit cu mine despre asta (n.r. factura neplătită)”, a spus Harriet.

Ceremonia trebuia să aibă loc în apropiere de locația unde Rogers a cerut-o de soție. Când ea l-a întrebat despre facturile neplătite, în apropierea nunții, logodnicul a insistat că este o neînțelegere. Dar după ce a descoperit că factura în cauză era încă neplătită, cu doar câteva ore înaintea ceremoniei, furioasa mireasă a luat măsuri drastice și a anulat tot evenimentul.

Citește și: Un bărbat s-a însurat cu o păpușă, în cadrul unei ceremonii bizare 

Citește și: O mireasă a aflat că logodnicul o înșală chiar înaintea nunții. Ce a făcut la altar i-a șocat pe toți 

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter