Accident la BAFTA After Party. Actrița Phoebe Waller-Bridge s-a împiedicat și a căzut. Cele mai spectaculoase ținute ale vedetelor

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 21 februarie 2023, 17:44

Phoebe Waller-Bridge a avut parte de un mic accident la ieșirea de la BAFTA After Party. Actrița britanică a participat la decernarea celebrelor premii pentru a-și susține iubitul.

Waller-Bridge și-a însoțit partenerul, regizorul Martin McDonagh, atât la gala premiilor BAFTA, cât și la petrecerea de după decernarea premiilor din capitala britanică.

Phoebe Waller-Bridge, accident la petrecerea BAFTA

Simpatica actriță a suferit un mic accident în momentul în care a vrut să plece de la petrecerea ce a urmat galei premiilor BAFTA. Phoebe Waller-Bridge s-a împiedicat și a căzut în genunchi. Din fericire, iubitul ei, regizorul Martin McDonagh, se afla lângă ea și a ajutat-o să se ridice rapid.

Accident la BAFTA After Party. Actrița Phoebe Waller-Bridge s-a împiedicat și a căzut. Cele mai spectaculoase ținute ale vedetelor

Incidentul a avut loc la ora 4:40 dimineața, în față la Chiltern Firehouse, locul unde a avut loc petrecerea la care au participat numeroase vedete.

În timp ce urca în mașină, Phoebe părea obosită, dar și puțin stânjenită de ceea ce tocmai se întâmplase.

Accident la BAFTA After Party. Actrița Phoebe Waller-Bridge s-a împiedicat și a căzut. Cele mai spectaculoase ținute ale vedetelor

Citește și: Kate Middleton și Prințul William, gesturi intime pe covorul roșu. Prințesa de Wales a uitat de protocol, la BAFTA / VIDEO

Citește și: Cele mai frumoase ținute purtate de Kate Middleton la galele premiilor BAFTA

Citește și: Ținutele cu care Kate Middleton a făcut furori în 2022. Cele mai frumoase 24 de outfituri ale Prințesei de Wales

Citește și: Ovidiu Buta și Iulia Albu comentează ținutele vedetelor de la premiera filmului „Ramon”: „Mi se pare că se duc să facă varză murată” / VIDEO

Cele mai spectaculoase ținute la BAFTA After Party 2023

Phoebe Waller-Bridge este doar una dintre celebritățile care au participat la petrecerea dată în cinstea câștigătorilor premiilor BAFTA. Și, la fel ca la orice eveniment monden, vedetele s-au întrecut în ținute care mai de care mai spectaculoase.

Modelul britanic Jourdan Dunn a ales o ținută nonconformistă: o rochie din voal transparent, care nu a lăsat prea mult loc imaginației.

De la eveniment nu a lipsit nici Sophie Turner, actrița din Game of Thrones nefiind însoțită de soțul ei, Joe Jonas, notează Daily Mail.

Cu adevărat spectaculoasă a fost apariție supermodelului Naomi Campbell, care a purtat o rochie albastră, strălucitoare.

Alte nume mari care au participat la BAFTA After Party sunt Jamie Foxx, Winnie Harlow, Leomie Anderson și Rosie Huntington-Whiteley.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cele mai frumoase ținute de la BAFTA After Party

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter