O femeie s-a dus să facă fotografiile de nuntă doar cu invitații. Ce s-a întâmplat cu logodnicul ei

De Oana Dinu, pe
O tânără din Indonezia a decis să îmbrace rochia de mireasă și meargă la ședința foto stabilită pentru ziua nunții doar cu invitații. Ce s-a întâmplat cu logodnicul ei este extrem de trist. 

Cei doi tineri, Intan Syari și Rio Nanda Pratama, care se cunoșteau din școala generală și aveau o relație de 13 ani, stabiliseră să se căsătorească în luna noiembrie și aveau totul pregătit pentru ziua cea mare. Bărbatul era medic și se întorcea acasă din Jakarta, unde participase la un seminar, când avionul în care se afla s-a prăbușit, scrie BBC.

tineri din indonezia

Tânăra a vrut să îi îndeplinească ultima dorință și a hotărât să se fotografieze în rochie de mireasă și cu inelul de nuntă pe deget.

mireasa din indonezia care arata inelul de pe deget

În ziua înmormântării iubitului ei, femeia i-a mărturisit organizatoarei de nunți, Sheila Pebriana, despre discuția pe care a avut-o cu Rio Nanda Pratama. „El i-a spus că, în cazul în care nu vine acasă, Intan ar trebui să continue cu planul” a explicat Pebriana.

mireasa din indonezia

Aceasta a mai spus că Intan și invitații au încercat să facă glume, să nu vorbească despre nuntă sau despre Rio, și chiar dacă se simțeau triști, să își ascundă lacrimile.

mireasa din indonezia cu invitatii

Tânără a fost puternică până a primit un apel video de la mama logodnicului ei. După aceea, Intan nu s-a mai putut abține: „Trebuia să facem asta împreună, trebuia să fie și Rio aici” a spus aceasta plângând. Și toți invitații au izbucnit în lacrimi.

”Chiar dacă simt o suferință pe care nu o pot descrie, trebuie să zâmbesc pentru tine. Nu trebuie să fiu tristă, ci trebuie să fiu tare așa cum mi-ai spus mereu să fiu”, a scris Intan Syari pe Instagram.

mireasa din indonezia care zambeste

Aceasta a povestit că logodnicul ei i-a spus în glumă să meargă și să-și facă poze în rochia de mireasă pe care a ales-o pentru ea, dacă el nu va ajunge.

Avionul care transporta 189 de persoane de la Jakarta la Pangkal Pinang, s-a prăbușit în ocean și nu au existat supraviețuitori, iar fuzelajul aeronavei nu a fost găsit încă. Rio a fost identificat după amprentele de la degete pe 6 noiembrie și a fost înmormântat cu trei zile înainte de nuntă.

Citește și: 

O femeie a vrut să facă o operație de rinoplastie, dar a ajuns în moarte cerebrală 

Și-a sunat soțul din mașina cuprinsă de flăcări. Cuvintele lui i-au salvat viața 

Sursă foto: Instagram / Shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter