O femeie s-a plictisit să aștepte „bărbatul perfect” și s-a măritat cu ea însăși

De Oana Savin, pe
O femeie s-a măritat cu ea însăși după ce s-a plictisit și s-a săturat să aștepte ca bărbatul perfect să apară în viața ei.

Laura Mesi, în vârstă de 40 de ani, este un instructor de fitness din Italia. Femeia a făcut un pact cu ea însăși, promițând că, dacă nu se va mărita până va împlini 40 de ani, o va face cu ea însăși. Și exact asta a făcut.

După 20 de ani de căutări, Laura a renunțat și a decis să se ducă pe sine la altar.

Am spus prietenilor și familiei că dacă nu îmi găsesc sufletul pereche până la 40 de ani mă mărit cu mine”, a afirmat Mesi pentru La Repubblica.

Nunta nu a fost deloc una restrânsă, iar mireasa a cheltuit peste 9.800 de euro pe o rochie albă, un inel special și un tort de nuntă, pe care a fost așezată o figurină cu o mireasă.

Șaptezeci de invitați i s-au alăturat în marea zi, unde a existat multă mâncare și băutură, dans și sticle de șampanie pe care ra scris cuvântul „Singur”.

De asemenea, Laura a plecat în luna de miere pe care vrea să o petreacă în Egipt.

Deși este fericită pentru ceremonie, Mesi a recunoscut că dacă va întâlni vreodată bărbatul perfect va fi fericită să divorțeze de ea pentru un soț adevărat.

Dacă într-o zi voi găsi un bărbat cu care îmi pot construi un viitor voi fi fericită, dar fericirea mea nu depinde de el. Cred sincer că trebuie mai întâi să ne iubim pe noi. Poți avea o poveste și fără prinț”, a precizat mireasa.

Aceasta este nunta mea de poveste, dar fără Făt Frumos”, a subliniat ea.

Căsătoria cu sine însuși sau „sologamia” devine un trend printre persoanele singure, mai multe ceremonii fiind oficiate în Australia, Olanda și Statele Unite.

Citește și: O femeie s-a dus să facă fotografiile de nuntă doar cu invitații. Ce s-a întâmplat cu logodnicul ei 

Citește și: Femeia care își poate aminti tot încă de când avea 12 zile 

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter