O femeie nu știa că este însărcinată și a luat o pilulă contraceptivă. Ce s-a întâmplat

De Unica.ro, pe
Pentru o tânără de 19 ani din Scoția, ziua în care s-a născut cel de-al doilea copil a fost o adevărată minune. Femeia nu știa că este însărcinată și cu o seară înainte luase o pilulă contraceptivă.

Emmalouise Leggate nu știa că poartă un copil în pântece până în ziua în care a născut. Nu a avut nicio stare specifică unei sarcini, cum ar fi stări de greață sau pofte, dar cel mai curios lucru este că nu avea nici măcar burtă, potrivit Libertatea.

Tânăra luase câteva kilograme în plus, dar nici prin cap nu-i trecea care este adevăratul motiv. Într-o seara a luat pilula contraceptivă, iar dimineața a simțit pentru prima oară mișcările bebelușului. Cu ajutorul bunicii sale, Louise Ford, în vârstă de 63 de ani, a mers de urgență la spital.

Nu a mai reușit să ajungă în interiorul unității medicale și a născut chiar în parcare o fetiță.

„Bunica mea avea o legătură specială cu ea. În continuare spun că acest lucru sa întâmplat dintr-un motiv. Am născut afară, ca sa fiu cu ea”, a declarat Emmalouise.

Întâmplarea s-a petrecut în data de 17 iulie, iar în luna octombrie bunica tinerei s-a stins din viață. În memoria ei, micuța Ciara Louise a primit al doilea nume Louise.

Atât tânăra mămică, cât și soțul acesteia, Sean, sunt convinși că naștere celui de-al doilea copil a fost „cel mai bun lucru care s-ar fi putut întâmpla”. Pentru a nu mai avea parte de astfel de surprize, Emmalouise a schimbat totuși contraceptivele și își face în mod regulat teste de sarcină.

doi tineri si fetitele lor

Sursă foto: Libertatea

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter