O femeie ministru din Noua Zeelandă a mers cu bicicleta la spital pentru a naște

De Oana Dinu, pe
Julie Genter, Ministrul pentru drepturilor femeilor din Noua Zeelandă, a ajuns pe bicicleta la spital pentru a aduce pe lume primul ei copil. 

Femeia în vârstă de 38 de ani este cunoscută ca fiind o susținătoare a mersului pe bicicletă și nu a stat prea mult pe gânduri să o folosească chiar și pentru a merge la spital, însărcinată în 42 de săptămâni. Aceasta a fost însoțită de iubitul ei pentru a naște la Spitalul Municipal din Auckland, conform BBC.

Julie Genter a postat mai multe fotografii pe contul său de Instagram, pentru a împărtăși cu oamenii care o urmăresc unul dintre cele mai importante evenimente din viața sa. Ea a mărturist faptul că a recurs la această soluție pentru că „nu era destul loc în maşină”, dar că asta i-a dat o stare excelentă.

julie genter si iubitul ei

„Acesta este momentul, uraţi-ne noroc! Eu şi partenerul meu am folosit bicicletele pentru că nu era destul loc în maşină… dar mi-a dat cea mai bună stare posibilă”, a afirmat ea.

Și Jacinda Ardern, Premierul Noii Zeelande, a născut de curând la același spital din Auckland, devenind al doilea lider mondial din istorie care a născut în timpul mandatului.

Citește și: 

Ben Affleck are o nouă iubită. Cine este tânăra

Winona Ryder spune că s-a căsătorit cu Keanu Reeves în România

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter