O fată adoptată a primit un cadou vechi de 20 de ani în ziua nunții. Toți invitații au început să plângă când au văzut ce este

De Amelia Matei, pe
Sherry și Craig Blackledge, motiv pentru care au înfiat un băiețel, Brian, iar 11 ani mai târziu au adoptat-o pe Brooke. Anii au trecut, iar când a venit ziua în care Brooke a îmbrăcat rochia de mireasă, mama ei adoptivă i-a făcut un cadou special, vechi de două decenii.

Cu câteva minute înainte să înceapă ceremonia religioasă, Sherry i-a dat lui Brooke o bucată de material decupat din propria ei rochie de mireasă. În timp ce examina materialul, mireasa a văzut că pe el era o scrisoare foarte veche, pe care mama ei i-a scris-o când avea doar 18 luni.

Iată textul mesajului:

„Draga și micuța noastră Brooke,

În timp ce îți scriu aceste rânduri, tu dormi liniștită în pătuțul tău. Acum ai 18 luni.

Vrem să știi cât de mult te iubim și câtă fericire ai adus în inimile noastre. Prezența ta ne completează familia în adevăratul sens al cuvântului. Ești fiica mea și a tatălui tău și surioara mai mică a lui Brian.

Înainte ca eu și tatăl tău să ne căsătorim am spus mereu că vrem un băiețel și o fetiță. Pe vremea când ne întâlneam, amândoi spuneam că dacă o să avem o fetiță, atunci se va numi Brooke. Și tu ești fetița noastră Brooke.

Brooke, vrem să știi că ești o ființă cu totul specială pentru noi, iar Dumnezeu știe și ni te-a trimis mie, lui tati și lui Brian.

Te iubim,
Mami și Tati
15 decembrie 1994”

Sherry, mama adoptivă a lui Brooke, a dezvăluit motivul pentru care a simțit să îi dedice fiicei sale câteva rânduri. „Fiind adoptată, mi-am dorit să știe cât de mult o iubim.M-am gândit că amintirea va fi una prețioasă atunci când va deschide plicul și îl va citi în ziua nunții sale”, a povestit femeia.

Tânăra mireasă a citit scrisoarea tuturor invitaților la nuntă și nu mulți au fost cei care au reușit să își stăpânească lacrimile.

Citește și – Au desfăcut un cadou de nuntă după nouă ani! Din acel moment, totul s-a schimbat

Citește și – A primit un cadou ciudat de nunta de la mama ei. Căsnicia ei a depins de acest cadou

Foto – 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter