Motivul impresionant pentru care un mire a sărit într-un râu în ziua nunții

De Amelia Matei, pe
Ce faci când în cea mai importată zi din viața ta vezi un copil în pericol să se înece? Uiți de nuntă și sari să îl salvezi. Cel puțin așa a procedat un mire din Canada, care și-a întrerupt ședința foto în ziua nunții și a sărit într-un râu.

Clayton și Brittany Cook pozau pentru albumul de nuntă într-un parc din orașul canadian Ontario, când mirele a văzut un puști care se lupta să iasă din apă. Fără să stea prea mult pe gânduri, a sărit în apă îmbrăcat în costumul de mire și l-a scos pe copil la mal.

Fotograful angajat pentru albumul de nuntă a surprins momentul, iar imaginile sale s-au viralizat pe rețelele de socializare.

„Câteva minute, copiii ne-au urmărit cum făceam fotografiile de nuntă și mă tot uitam după ei, pentru că erau foarte aproape de apă. Apoi, când Brittany trebuia să pozeze singură, i-am văzut din nou și mi-am dat seama că nu mai erau decât doi copii în loc de trei pe marginea podului. Am vazăt băiețelul în apă, se zbătea să își țină capul la suprafață. Atunci am sărit imediat în apă. Din fericire, era mic, așa că l-am putut scoate repede. Îmi place să cred că oricine ar fi făcut același lucru”, a povestit mirele.

Înițial, soția lui Clayton a crezut că acesta a sărit în apă pentru a face o glumă, dar abia când l-a văzut ieșind la suprafață cu copilul și-a dat seama de adevăratul motiv. De altfel, mireasa a spus că gândirea rapidă și modul altruist de a fi a lui Clayton au fost unele dintre motivele pentru care s-a îndrăgostit de el.

„Chiar așa este Clay pentru mine. Face lucrurile care trebuie făcute din instinct, fără să stea prea mult pe gânduti”, a povestit Brittany despre soțul ei.

Pentru că nu a avut alt costum de schimb, mirele a fost nevoit să stea ud pe tot parcursul nunții sale.

Citește și – Ce a făcut un cavaler de onoare la nunta la care era invitat. Gestul bărbatului, viral pe Internet

Citește și – A postat o poză cu soția sa în rochie de mireasă, dar nu avea motive să se bucure

Foto – 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter