Mobilizare pe Internet: Un american care a făcut fotografii la o nuntă de români, în 1981, vrea să găsească mirii

De Amelia Matei, pe Ultimul update Vineri, 05 ianuarie 2018, 15:56
Matt Hills, un american care a făcut fotografii la nunta unor români în 1981, la biserica Stravropoleus din București, încearcă acum să dea de urma mirilor prin intermediul rețelelor de socializare, pentru a le da acele poze care nu au ajuns niciodată la ei.

UPDATE. După ce postarea a devenit virală pe Facebook, cei doi miri din poze au fost găsiți. Este vorba de Liviu și Zinica Breazu, un cuplu din București. Spre bucuria americanilor, cei doi sunt împreună și azi, iar pozele ar fi venit ca un cadou pentru Zinica, mireasa de atunci, care își serbează ziua de naștere pe 5 ianuarie.

El a intrat să viziteze biserica Stravropoleus chiar în timpul nunții. A fost invitat să participe la ceremonie și a făcut poze, apoi a promis că va ajunge la miri și crede că a fost singurul de la eveniment cu un aparat de fotografiat.

Din nefericire, Matt a pierdut adresa tinerilor căsătoriți, iar pozele nu au mai ajuns niciodată la ei. După 37 de ani, americanul le-a găsit, iar el și familia lui încearcă acum să găsească mirii prin intermediul rețelelor de socializare.

Sora fotografului, Susan Hills Goldman, a postat un mesaj pe Facebook, în care cere ajutorul oricărei persoane, care ar putea avea o idee despre identitatea celor din fotografii.

Iată mesajul integral postat de sora fotografului:

„2018 a început cu o provocare incitantă din partea fratelui meu Matt, care nu are Facebook.  În iulie 1981, fratele meu vizita biserica Stravropoleus din București, România, exact în timpul unei nunţi. Pe scurt, a fost invitat înăuntru să asiste la ceremonie. Acolo a făcut câteva fotografii pe care a promis că le va trimite mirilor. El crede că este singurul de acolo care avea un aparat de fotografiat. Din păcate, n-a mai reuşit să le trimită mirilor fotografiile pentru că le-a pierdut adresa.

 A regăsit recent aceste poze şi încercăm pe orice cale să găsim pe cineva care îi recunoaşte pe miri sau pe oricine altcineva din imagini.  Matt ţine să le trimită, în sfârşit, pozele. Nu vrea nimic în schimb, singura dorinţa este ca pozele să ajungă la familia respectivă. 

Dacă este cineva care recunoaşte vreo figură din fotografii, vă rog să-mi daţi de ştire! Distribuiţi, vă rog, imaginile! Cât de tare ar fi pentru acestă pereche să-şi primească pozele după aproape 37 ani!”

Postarea lui Susan a fost distribuită deja de sute de ori, în special de români,  care vor să-i ajute pe mirii din fotografii să-şi recupereze amintirile de la nuntă.

Citește și – Motivul impresionant pentru care un mire a sărit într-un râu în ziua nunții

Citește și – Ce a făcut un cavaler de onoare la nunta la care era invitat. Gestul bărbatului, viral pe Internet

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter