Adela Popescu, fotografii de colecție. Imaginile cu care prezentatoarea a stârnit un val de emoții pe internet: „Mi-ai făcut dor de copilărie”

De Oana Savin, pe

Adela Popescu a postat pe rețelele de socializare câteva fotografii din copilăria ei. Internauții au observat imediat cât de mult seamănă prezentatoarea cu mama sa, însă au fost și emoționați de povestirea vedetei.

Soția lui Radu Vâlcan și-a surprins fanii cu imagini vechi, realizate pe când era doar un copil. Iar descrierea făcută acestor poze le-a trezit tuturor amintiri frumoase.

Adela Popescu, fotografii de colecție

Adela Popescu are peste 1.4 milioane următitori pe Instagram, pe care îi ține mereu la curent cu activitățile ei. Dar de data aceasta, vedeta le-a făcut o surpriză plăcută internauților, postând mai multe fotografii din copilăria ei, în care apare cu părinții săi.

Cu această ocazie, ea a povestit și câteva lucruri despre familia ei, dar și despre primii ei ani de viață, când a crescut la țară.

„Eu sunt a lu’ Doru a lu’ Colivaru și a Doinei a lu’ Grecioiu. Care sta dilavale de primărie și diladeal de Mița a lu’ Costică. Pe Valea Beicii în Susanii de Sus. Am un an, trei, patru și unsprezece. Îmi place să merg la prohod cu tataie Vergică și la semănat cu tataie Gheorghe. Mamaie Ioana face cea mai bună garniță și mamaie Titina cea mai bună ciorba de varză”, a scris Adela Popescu în mesajul melancolic.

„Îmi plac diminețile când tati aduce brațul de lemne și face focul în sobă. Eu și mami ne lipim de sobă și repetăm o poezie. Abia aștept să vină Paștele. Să coboare frații mei din rata de opt și să le arăt ce bine cânt “Nascuta toamna”. Ei să îmi dea ananas la conservă și să ne punem cu toții, în camera din mijloc, să ne uităm la Dallas”, a povestit prezentatoarea despre copilăria ei.

Citește și: Adela Popescu și copiii, pe urmele lui Radu Vâlcan în Thailanda: „Noaptea nu a fost ușoară”

Citește și: Câți bani a cheltuit Adela Popescu pentru o masă cu familia, în vacanța din Thailanda: „Și pe mine m-a surprins”

Citește și: Adela Popescu, dezvăluiri din viața de actriță: „Am dormit într-o morgă”

Citește și: Cum se înțelege Adela Popescu cu soacra: “Radu tot timpul mi-a transmis că eu sunt cea mai importantă”. Exclusiv

Reacțiile fanilor: „Mi-ai făcut dor de copilărie”

Admiratorii Adelei nu aveau cum să rămână indiferenți la una astfel de mesaj, majoritatea amintindu-și astfel de copilărie și de zilele petrecute la țară, alături de cei dragi, la căldura sobei.

„Ce frumos… Cele mai minunate amintiri sunt la țară… Lângă sobă… Doamne… Ce trece timpul”, a scris o persoană.

„Mi-ai făcut dor de copilărie și de tot și de toate”, a comentat altcineva.

„Am retrăit o parte din copilărie”, a menționat un alt internaut, emoționat de povestirea Adelei Popescu.

„Numai cine stă la țară și a crescut acolo poate să înțeleagă câtă valoare are această poveste”, a precizat o altă persoană.

Au existat internauți care au observat imediat asemănarea dintre Adela Popescu și mama ei, Doina.

„Semeni cu mama”, „Acum realizez ce bine semeni cu doamna Doina”, „Ce semeni cu mama ta”, au menționat admiratorii Adelei.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus fotografiile din copilăria Adelei Popescu, cu care prezentatoarea a stârnit un val de emoții.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter