A avut ca domnișoare de onoare 13 fetițe de culoare. Când mirele a aflat cine sunt ele, a fost emoționat până la lacrimi

De Amelia Matei, pe Ultimul update Marți, 28 noiembrie 2017, 13:32
Katie Davis, o tânără în vârstă de 23 de ani stabilită în Uganda, s-a căsătorit recent cu alesul inimii ei – Benji Majors. Au avut o nuntă ca în povești, iar mireasa a avut în ziua cea mare nu mai puțin de 13 domnișoare de onoare, toate negrese.

Însă ele nu sunt doar simple prietene ale lui Katie, ci fiicele ei adoptive.

Când a împlinit 18 ani, în loc să dea la facultate, tânăra a plecat în Uganda, unde a predat limba engleză unor copii dintr-un orfelinat. Însă, ceea ce nu știa pe atunci era că Uganda avea să devină casa ei permanentă în următorii ani de zile. Katie s-a îndrăgostit de acea țară și chiar a scris o carte despre experiențele trăite acolo.


În ciuda faptului că are doar 23 de ani, Katie Davis a adoptat deja 13 fiice și, spune ea, această decizie i-a schimbat viața în bine pentru totdeauna.

„În toți acei ani în care puneam capete mici adormite pe pernuțe nu înțelegeam cât de incontrolabilă era iubirea pe care o am pentru ele, deveniseră părți din mine, și dacă mi le-ar fi luat cineva m-ar fi durut mai rău decât orice altceva. Nu știam că uneori mă voi uita la ele și voi simți atâta iubire încât mă va durea inima, fizic!”, a povestit tânăra într-un interviu.

În prezent, Katie și Benji locuiesc în Uganda alături de bebelușul lor natural și de cele 13 fiice adoptive, pe care soțul ei le-a primit cu brațele deschise.

Citește și – S-a vindecat de cancer, a adoptat un copil și viața ei s-a schimbat complet

Citește și – „Eu știu de ce Dumnezeu ți-a dat un copil așa de târziu”. Fiica ei de 3 ani i-a dat o explicație impresionantă

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter