Mireasă abandonată de familie în ziua nunții: „Nici măcar nu și-au cerut scuze”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 10 mai 2019, 09:49
Mireasa a fost furioasă pe familia ei atunci când a descoperit adevăratul motiv pentru care aceasta a plecat de la nunta ei chiar în toiul petrecerii.

Femeia a povestit ce s-a întâmplat în ziua nunții, întrebând internauții dacă are sau nu motive să fie supărată pe membrii familiei ei. Aceasta și-a dorit, ca orice mireasă, să aibă alături familia în cea mai importantă zi din viața ei. Dar lucrurile nu au stat tocmai așa.

Aceasta locuiește departe de rudele sale, motiv pentru care a organizat evenimentul mai aproape de casă, pentru ca tuturor să le fie mai ușor să ajungă. Ceremonia a fost programată la ora 15.00, recepția a fost stabilită pentru ora 16.00, iar după 19.00, începea pretrecerea, potrivit mirror.co.uk.

„Petrecerea a fost organizată în așa fel încât să putem petrece puțin timp împreună cu prietenii și familia, având în vedere formalitățile care aveau să aibă loc la recepție. Nunta și recepția au fost extraordinare. Dar când am fost pe punctul de a începe petrecerea, jumătate dintre invitați, inclusiv familia mea, au plecat. Nu mai rămăsese nici măcar un singur membru al familiei”, a povestit femeia.

Motivul șocant pentru care rudele miresei au plecat de la nuntă

Mireasa a aflat a doua motivul șocant pentru care invitații săi au decis să plece de la petrecere: „A doua zi am aflat că sora mea a plănuit o petrecere pentru dezvăluirea sexului copilului ei la bunicii mei acasă, în aceeași zi în care a avut loc nunta mea și nimeni nu mi-a spus”.

„Nimeni nu s-a deranjat să-mă întrebe dacă vreau și eu să particip. Nimeni n-a venit la petrecerea mea, nimeni nu și-a cerut scuze pentru că nu a venit” a explicat femeia, menționând că nu a reușit să vorbească cu rudele sale înainte de nuntă, din cauza pregătirilor, dar nici după pentru că toată lumea a plecat acasă a doua zi.

„Acum, nici măcar nu știu cum să vorbesc cu ei. Sunt foarte supărată. În special pe sora mea pentru că mi-a făcut asta chiar în ziua care trebuia să fie despre mine” a mai adăugat mireasa.

Sute de persoane și-au arătat susținerea pentru mireasa abandonată de familie și au lăsat numeroase comentarii în care și-au exprimat dezaprobarea pentru atitudinea surorii și a rudelor acesteia.

Sursă foto: Shutterstock.com

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter