Kate Middleton, însărcinată? Vezi gesturile care o trădează!

De Erika Chivu, pe

După nunta regală, englezii aşteaptă şi un botez, aşa că sunt cu ochii pe fiecare gest al lui Kate pentru a-şi da seama când rămâne însărcinată. Iată ce gesturi i-au făcut…
… pe jurnaliştii britanici să creadă că prinţesa aşteaptă primul ei copil.

Kate Middleton a refuzat untul de arahide

Săptămâna trecută, în timpul unei vizite în care l-a însoţit pe soţul ei, Kate Middleton le-a dat de gândit celor prezenţi când a refuzat să mănânce unt de arahide, mai ales că i-a aruncat şi o privire cu subînţeles prinţului William.

Apropiaţii casei regale spun că prinţesa nu are alergie la arahide, deci nu ar fi avut niciun motiv să refuze gustarea. Singura explicaţie ar fi o sarcină, pentru că gravidele sunt sfătuite să nu consume alimente cu potenţial alergenic ridicat.

Haină cu un număr mai mare

Şi ţinuta lui Kate le-a dat de gândit jurnaliştilor. Dacă de obicei îşi pune în evidenţă talia de viespe cu haine bine cambrate, de data aceasta Kate Middleton a purtat un palton cu câteva numere mai mare, numai bun pentru a ascunde o burtică de gravidă.

La câteva zile de la acest eveniment, Kate s-a purtat din nou ciudat, la o vizită în Copenhaga. Cei cu simţul observaţiei au numărat mai mult de 10 ocazii în care ducesa şi-a pus mâna pe abdomen.

Kate Middleton, bolnavă sau însărcinată?

Desigur, Kate ar putea avea mici probleme cu stomacul, ceea ce explică totul, însă presa din Anglia, dornică de un nou eveniment fericit în familia regală, speculează pe seama unei posibile sarcini.

Pe de altă parte, copilul care se va naşte mai devreme sau mai târziu, va fi de la bun început o persoană foarte importantă: el ar putea ajunge pe tronul Marii Britanii.

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter