Poveste incredibilă: O fetiţă bolnavă de două tipuri de cancer este guru în make up!

De Diana Zagrean, pe

Talia Joy Castellano are 13 ani şi două tipuri de cancer, neuroblastom şi, mai nou, leucemie. Dar dorinţa ei de a trăi a transformat-o într-un erou şi o inspiraţie pentru toţi copiii bolnavi din lume. Află cum a ajuns ambasador al unui gigant producător de cosmetice.
Talia Joy Castellano vorbeşte despre cancer într-un mod care şochează. De câte ori explică ceva legat de bolile ei, fetiţa de doar 13 ani se referă la cancer ca la un prieten sau un cadou.
Deşi pentru mulţi, o astfel de abordare este şocantă şi de neînţeles, Talia Joy are şi o explicaţie. Cancerul a învăţat-o să se vadă altfel şi să a convins-o să ajute alţi copii aflaţi în aceeaşi situaţie. I-a adus, de asemenea, şi un pic de celebritate.
Adolescenta din Orlando, Statele Unite a fost diagnosticată cu o destul de comună în rândul copiilor, dar foarte agresivă formă de cancer: neuroblastom. Fetiţa avea doar 6 ani atunci când a fost diagnosticată cu această formă de cancer.
Poveste incredibilă: O fetiţă bolnavă de două tipuri de cancer este guru în make up!
Tratamentele cu chimioterapie şi radioterapie îi răpeau, încet, încet, dorinţa de a se mai juca ca alţi copii, astfel încât, într-o zi, mătuşa ei i-a arătat o trusă de machiaj, pentru a-i distrage atenţia de la medicamente şi boală.
Talia şi-a descoperit astfel pasiunea pentru make-up şi talentul pentru vorbit în public. Filmuleţele ei de pe canalul propriu de Youtube i-au adus milioane de abonări şi milioane de fani.
Citeşte mai departe şi află povestea fetiţei Talia Joy Castellano care luptă cu două tipuri de cancer şi este, la doar 13 ani, imaginea CoverGirl. Află totul pe pagina următoare!
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter