FOTO: Top 4 bărbaţi super hot din Brazilia

De Diana Zagrean, pe

Brazilia este clar ţara în care vrei să mergi dacă eşti în căutare de fotomodele. Multe dintre brazilience îţi taie răsuflarea cu frumuseţea lor pe plaja Copacabana şi oriune, din Bahia până la Sao Paolo. Dar ce spuneţi de bărbaţii sexy pe care Brazilia ni-i oferă? Iată 4 dintre cei mai hot bărbaţi brazilieni de pe catwalk.Care e preferatul tău?
Marlon Teixeira
Marlon are 20 de ani şi s-a născut în provincia Itajai, Santa Catarina din Brazilia. Îl mai cheamă şi Luiz şi a fost lansat în lumea modei de…bunica lui.
A defilat pe catwalk în prezentările de modă a diverse case, printre care Emporio Armani, Dolce & Gabanna, Roberto Cavalli sau Jean paul Gaultier.
FOTO: Top 4 bărbaţi super hot din Brazilia
A apărut pe corpertele unor reviste ca GQ, Vogue Espana, Elle sau chiar Vanity Fair, alături de Shakira.
În 2011, Marlon a devenit imaginea oficială a colecţiei „Diesel Fuel for Life Denim Collection”
Francisco Lachowski
Francisco are doar 19 ani, dar promite multe. Fotomodelul brazilian s-a născut în Curitiba dintr-un tată polonez şi o mamă cu rădăcini portugheze.
Francisco s-a lansat în lumea modei în 2009, când a câştigat premiul cel mare la un concurs de mister din Sao Paolo. Tot atunci, tânărul bad boy a primit un contract cu celebra agenţie de modelling Ford, care l-a propulsat în lumina reflectoarelor.
FOTO: Top 4 bărbaţi super hot din Brazilia
A defilat pentru Gucci, Dolce & Gabanna, dsquared2, Roberto Cavalli, Mugler, Armani şi Dior Homme şi este cel mai bine clasat model brazilian din lume, ocupând locul 16 în top 50 modele masculine din lume.
Citeşte mai multe despre ceilalţi doi bărbaţi model super hot din Brazilia, pe pagina următoare!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter