Exclusiv. Elena Gheorghe și Amelie: prima ședință foto în revista Unica aprilie 2018

De Revista Unica, pe Ultimul update Joi, 25 octombrie 2018, 13:13
Revista Unica aprilie 2018 le are pe copertă pe Elena Gheorghe și pe bebelușa ei Amelie, fotografiată la nici opt luni, aflate la prima ședință foto împreună. Citește-le povestea, alături de multe alte subiecte interesante. Revista se găsește la chioșcuri începând cu data de 23 martie 2018.

Venirea pe lume a celui de-al doilea copil nu a fost lipsită de emoții pentru cântăreața Elena Gheorghe, aflată pe coperta revistei Unica aprilie 2018, la niciun an distanță de precendenta copertă. Elena spune că s-a îngrijorat în timpul sarcinii, întrebându-se cum își va putea împărți iubirea între cei doi copii. Câtă iubire încape în sufletul unui părinte atunci când are mai mulți copii, câtă iubire rămâne și pentru partener, dar și cum reușește să-și educe prichindeii – vei afla exclusiv din revista Unica aprilie 2018.

Ce vedete apar în revista Unica aprilie 2018

Pe lângă Elena Gheorghe, vedeta de pe coperta revistei, vei descoperi un excelent interviu cu Smiley și Pavel Bartoș, în care vei afla cum sunt cei doi prieteni dincolo de emisiunile TV în care apar.

De asemenea, dacă ești curios să afli mai multe despre solistul trupei Carla’s Dreams, redactorii revistei i-au luat un interviu misteriosului personaj.

O altă personalitate care apare în premieră în revista Unica aprilie 2018 este soprana Irina Baianț, ale cărei cuvinte sunt precum o lecție de bun gust și eleganță. De asemenea, tot la prima apariție în revistă se află și bloggerul Laura Mușuroaea, despre care credem că ai aflat deja – dintr-una dintre emisiunile live Unica – că așteaptă un copil.

De bifat pe agenda primăverii

În noua ediție a revistei Unica vei descoperi numeroase pagini dedicate noutăților din modă și frumusețe pe care le poți găsi deja în magazine – ce piese vestimentare să alegi pentru perioada de tranziție dintre anotimpuri, ce genți și pantofi merită achiziționate acum sau cum să te machiezi cât mai colorat în această primăvară.

În secțiunea de lifestyle a revistei Unica aprilie 2018, vei găsi o sinteză a celor mai interesante evenimente ale primăverii, precum și articole interesante despre cauzele îngrășării românilor, scrisul mai mult sau mai puțin caligrafic al copiilor ori așa-numitul sindrom al impostorului.

Nu uita să cauți la chioșcuri varianta revistei cu cadou – în această lună, poți cumpăra revista Unica împreună cu un pachet de șervețele demachiante Ivatherm, la prețul special de 12,99 lei (revista + cadou).

Revista Unica aprilie 2018 este disponibilă la chioșcurile de presă începând cu data de 23 martie 2018.

S-ar putea să te intereseze și:

Când se mărită Corina Caragea și alte articole wow, exclusiv în revista Unica martie 2018

Exclusiv. Elena Gheorghe a primit cel mai dur reproș: „Soțul meu m-a criticat…”

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter