Elena Gheorghe, însărcinată și foarte frumoasă pe coperta Unica iulie 2017

De Revista Unica, pe Ultimul update Joi, 25 octombrie 2018, 13:08
Revista Unica iulie 2017 o are pe copertă pe cântăreața Elena Gheorghe, însărcinată pentru a doua oară, o apariție sexy și plină de serenitate. Găsești revista la punctele de difuzare a presei începând cu data de 26 iunie 2017.
Pe lângă amplul foto-interviu cu Elena Gheorghe despre familie, carieră  și mai ales despre cea de-a doua sarcină, te invităm să descoperi în revistă o mulțime de subiecte interesante: de la interviurile cu Malvina, autoarea bijuteriilor Malvensky sau Alex Găvan, alpinistul care ridică școli pentru copiii din Nepal, și până la articolul despre decorațiuni, cu numeroase tendințe și idei de amenajare a spațiilor exterioare, cum sunt balconul, terasa sau grădina.

Modă de festival

Festivalurile de muzică se țin lanț vara aceasta și sunt pentru toate vârstele și gusturile. Pentru a te bucura din plin de muzică și de atmosferă, ți-am pregătit câteva pagini de modă cu lookuri de festival, compuse din cele mai în vogă piese vestimentare ale momentului. Vei găsi însă și idei de shopping potrivite pentru a-ți compune ținute în stil safari.
În materie de frumusețe și machiaj, vara înseamnă machiaje colorate, în culori electrice, și sfaturi și produse de îngrijire de origine coreeană, conceptul „korean beauty” fiind foarte pe val în prezent.

Cu gândul la vacanță

Iar dacă ești cu gândul la vacanță, tot în paginile Unica de iulie vei găsi un util articol cu trucuri de organizare a concediilor pe cont propriu, realizat în colaborare cu câțiva dintre cei mai în trend travel bloggeri.
În plus, ți-am pregătit și o selecție de vacanțe active – tabere pentru adulți, unde vei putea învăța echitația, mersul cu mountain-bike, escalada în aer liber sau vei descoperi mai multe despre tine, în cadrul taberelor de wellness.
O parte din revista Unica iulie 2017 are inserat drept cadou un produs cosmetic pentru curățarea tenului, la prețul special de 12,90 lei (revistă + cadou).
Revista Unica iulie 2017 poate fi cumpărată începând cu data de 26 iunie 2017.
Te-ar putea interesa și:
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter