De ce să mergi la mare în extrasezon

De Diana Zagrean, pe

Mâncarea veche s-a consumat deja

La începutul verii există mereu riscul să primeşti alimente vechi, congelate de anul trecut, de la închiderea sezonului.
În miezul verii există mereu riscul ca alimentele cumpărate din restaurante, terase şi fast food-uri să fie alterate din cauza căldurii şi a condiţiilor de igienă precară.
Toamna, alimentele vechi s-au terminat de mult, iar temperaturile mai normale reduc riscul de toxiinfecţie alimentară. Plus că orice marfă proaspătă este la reducere, deoarece nimeni nu vrea să arunce marfa când se închide sezonul turistic.

Toată lumea s-a întors la serviciu

Este mai uşor să ceri un concediu de odihnă toamna, când toţi colegii s-au întors deja din vacanţă.
Indiferent de locul de muncă, şefii te vor aprecia că ai rămas vara să menţii firma productivă şi pleci abia după ce toată lumea s-a întors.
În plus, până toamna apuci să strângi mai mulţi bani şi să te bucuri de lux în concediul tău întârziat.
Sursă foto cuplu mare toamna: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter