De ce să mergi la mare în extrasezon

De Diana Zagrean, pe

Toată lumea merge în concediu la mare vara. Este cumva natural să vrei să ai parte de cele mai calde zile, cele mai sclipitoare valuri şi zero zile cu ploaie. Dar există multe avantaje disponibile pentru cei care merg toamna la mare. Vezi de ce să mergi la mare în extrasezon.

Preţurile sunt mai mici

O dată cu 1 septembrie, majoritatea tarifelor de pe litoral scad destul de mult.
Cazarea, mâncarea şi distracţiile costă mai puţin, pentru că lumea se întoarce la muncă şi concediile se răresc în această perioadă.
De ce să nu profiţi de ultimele zile călduroase şi să te bucuri de o toamnă pe plajă, în atmosferă mai intimă şi liniştită decât în lunile verii?

Vremea poate fi mai blândă

Deşi este oficial toamnă, luna septembrie poate fi foarte călduroasă, cu seri răcoroase şi zile fierbinţi, numai bune pentru plajă.
Doar pentru că este toamnă nu înseamnă că vremea va fi urâtă şi ploioasă, aşa cum vara nu ai garanţia că soarele va străluci în fiecare zi de concediu.

Nu este aglomerat

Toată lumea merge la mare în iulie şi august, deci în septembrie nu va mai trebui să stai la coadă la o toaletă publică, la shaorma sau hamsii prăjite.
Marea aglomeraţie a trecut, restaurantele au locuri libere şi în cluburi găseşti loc şi la masă şi pe scenă. Cum să nu te bucuri de aceste avantaje?
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter