7 locuri din România unde a fost filmat „Wednesday”, serialul momentului pe Netflix

De Ovidiu Cojocaru, pe

Netflix a lansat, pe 22 noiembrie, un nou serial captivant. „Wednesday” este o continuare a poveștii familiei Addams, care o are în prim-plan pe fiica acestora. Serialul este strâns legat de România. În distribuția lui se află și trei români, și inclusiv unele scene au fost filmate în țara noastră.

Avanpremiera serialului a avut loc săptămâna trecută la Los Angeles. Actorii din serial au defilat pe covorul negru, într-o ceremonie grandioasă organizată pentru lansarea „Wednesday”. Printre cei care fac parte din distribuția serialului se numără și trei români: Goerge Burcea, Victor Dorobanțu și Cezar Grumăzescu.

Serialul „Wednseday”, de pe Netflix, filmat și în România

Noul serial, care face deja furori pe platforma de streaming, are o strânsă legătură cu țara noastră. Pe lângă participarea celor trei români în distribuția lui, mai multe scene au fost filmate în diferite locații din România.

Citește și: Viviana Sposub și George Burcea, în contrast cu Catherine Zeta Jones, la premiera serialului „Wednesday”. Primele imagini din Los Angeles

Tim Burton, regizorul serialului a venit personal în România pentru a alege locurile unde au fost filmate scenele care apar în serialul difuzat de Netflix. Iată lista acestora:

  1. Universitatea Politehnica – București
  2. Bazinul de Înot Dinamo – București
  3. Grădina Botanică Dimitrie Brândză – București
  4. Gara Regală – Sinaia
  5. Conacul Olga Greceanu – Dâmbovița
  6. Casa Monteoru – București
  7. Castelul Cantacuzino – Bușteni

Ce roluri au primit românii care apar în serialul de pe Netflix

Catherine Zeta Jones, Gwendoline Christie, Jenna Ortega și Christina Ricci sunt doar câteva dintre actorii care joacă în serial.

VOTEAZĂ-ți produsele preferate la UNICA BEAUTY CELEBRATION! Care sunt cele mai bune produse cosmetice? 

Victor Dorobanțu este unul dintre românii care au primit un rol în serial. El îl interpretează pe Thing, mâna stranie, prietenul cel mai bun al lui Wednesday. Echipa de actori de la noi din țară îl mai include și pe Cezar Grumăzescu care e în serial antrenorul Vlad al şcolii Nevermore. George Burcea joacă în serial rolul servitorul Lurch.

Sursă fotografii galerie: Captură foto YouTube Netflix
Sursă foto foto principal: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter