Cum reușește Kate Middleton să reziste ore în șir pe tocuri, chiar și când este însărcinată

De Amelia Matei, pe Ultimul update Marți, 17 octombrie 2017, 16:48
Chiar și atunci când este însărcinată, Kate Middleton poartă întotdeauna pantofi cu toc la evenimentele oficiale. Dar care este secretul ei pentru a rezista ore în șir pe tocuri înalte?

Trucul folosit de Ducesa de Cambridge pentru a rezista mult timp în pantofii cu toc sunt niște branțuri speciale, care transformă purtarea pantofilor cu toc într-un „vis” comod. Kate Middleton folosește adesea branțuri Alice Brow, create de designerul britanic Rachel Bowditch.

 „Kate a comandat câteva pachete și crede că sunt extraordinare”, dezvăluie jurnaliștii britanici.

Branțurile din piele lucrată manual, adusă din Italia, sunt create de către designerul britanic Rachel Bowditch și se potrivesc oricărui tip de pantofi, facilitând relaxarea picioarelor, chiar și după ore întregi de mers pe tocuri. În plus, aceste produse sunt disponibile într-o gamă variată de culori, incluzând roz, albastru și auriu.

Reprezentații Alice Brow nu au putut nici confirma, nici infirma că Ducesa de Cambridge le folosește produsele, însă recunosc faptul că în ultimul timp vânzările lor au crescut semnificativ.

Și cum Ducesa de Cambridge este însărcinată pentru a treia oară, cel mai probabil va continua să se bazeze pe acest truc pentru un confort sporit.

Iar atunci când nu este nevoită să respecte un anumit cod vestimentar, soția Prințului William renunță din când în când la pantofii cu toc în favoarea încălțărilor ei sport preferate de la Superga. Alice Bow și Superga sunt doar două dintre brand-urile care și-au crescut vânzărilor datorită „efectului Kate”.

Citește și – Motivul pentru care Kate Middleton nu poartă niciodată ojă colorată pe unghii

Citește și – Accesoriul pe care Kate Middleton îl poartă indiferent de ţinută

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter