Cum arătau cei mai sexy bărbaţi în anul lor de glorie

De Nicoleta Galeteanu, pe

Au ridicat temperatura în sălile de cinema şi au provocat furori în rândul femeilor de pretutindeni, încoronaţi de marile publicaţii drept cei mai sexy bărbaţi ai anului din întreaga lume.
Din personajele faimoase de pe marile ecrane, celebrii actori de la Hollywood au devenit reale sex-simboluri, dominând, rând pe rând, topurile celor mai frumoşi bărbaţi din lume.

Anul acesta, onorantul statut acordat de revista People i-a revenit actorului american Bradley Cooper, pe care l-am văzut vara aceasta în comedia „Hangover”.

La primirea acestei veşti, actorul, în vârstă de 36 de ani, a spus că mama sa va fi fericită să afle una ca asta. Vestea a bucurat-o probabil la fel de mult şi pe Jennifer Lopez, cu care actorul a început să se întâlnească recent, după despărţirea de actriţa Renée Zellweger în luna martie.

Starul „Hangover” i-a luat locul actorului canadian Ryan Reynolds, care s-a bucurat de titlul onorific în 2010.

Pe atunci, actorul apărea în drama „Buried”, în care interpretează rolul unui ostatic murdar, transpirat şi terifiat, îngropat într-un sicriu, imagine care, se pare, i-a excitat pe editorii People.

Nu mulţi sunt actorii care s-au întâlnit cu această ocazie în viaţă. Dar Johnny Depp a avut parte de această onoare chiar de două ori, desemnat cel mai sexy bărbat în viaţă şi în 2009 şi în anul 2003.
Însă, alegerile au la bază şi o altă explicaţie, decât faptul evident că Jonny este un bărbat frumos. În 2003, el îşi făcea apariţia în primul film „Piraţii din Caraibe”, iar şase ani mai târziu, în multipremiatul „Dr. Parnassus”. Iată cum arăta actorul în 2003.
 
Cum arătau cei mai sexy bărbaţi în anul lor de glorie

Hugh Jackman, confundat adesea cu Wolverine – nu ştii dacă Wolverine este Hugh Jackman sau invers -, nu a fost ales cel mai sexy pentru statura sa „steroidică”, aşa cum probabil credeai. În 2008, Jackman era un văcar fermecător, care nu a cucerit-o doar pe Nicole Kidman, alături de care a jucat, ci şi pe editorii People.

Se prea poate să nu îţi placă de Matt Damon chelios, dar iată cum arăta de fapt cel mai sexy  bărvat în viaţă, în 2007, atunci când i-a revenit acest titlu.

Mai este nevoie de argumente cu privire la prezenţa lui George Clooney în top? Totuşi, nu putem să nu menţionăm că actorul a fost „luat la mustaţă” de Johhny Deep, desemnat o singură dată în top, în 2006.
 
Cum arătau cei mai sexy bărbaţi în anul lor de glorie
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter