Richard Gere, internat de urgență. Celebrul actor s-a simțit rău în vacanță. Cu ce afecțiune se luptă

De Simona Tudorache, pe

Richard Gere, în vârstă de 73 de ani, a fost diagnosticat cu pneumonie și spitalizat, săptămâna trecută, în timp ce se afla cu soția sa, care își sărbătorea ziua de naștere, în Mexic. Alejandra Silva a împlinit 40 de ani.

Conform TMZ, actorul a fost diagnosticat cu infecție pulmonară după ce s-a internat într-un spital din apropierea casei lor de vacanță din Nuevo Vallarta.

Actorul a ajuns la spital și a fost diagnosticat cu pneumonie

Richard Gere s-a luptat la început cu o tuse persistentă, apoi sănătatea sa s-a deteriorat atât de rău încât a simțit nevoia să solicite ajutorul medicilor.  Actorul a petrecut o noapte în spital și a primit tratament pentru boala sa. Gere a fost externat și, potrivit surselor, starea sa de sănătate se îmbunătățește, dar trebuie să urmeze în continuare un tratament cu antibiotice.

Alejandra Silva și Richard Gere sunt căsătoriți de cinci ani

Alejandra Silva și Richard Gere s-au căsătorit în 2018, la ferma actorului. Cei doi se cunosc din 2014 și s-au întâlnit pentru prima oară în Italia. „Am găsit viața liniștită și fericită pe care am căutat-o întotdeauna”, declara Richard Gere, conform presei străine.

Starul și soția lui au împreună doi băieți, pe Alexander, de patru ani, și un altul de doi ani, al cărui nume nu a fost făcut public.

Ambii copii au însoțit cuplul în cea mai recentă călătorie în Mexic, în timpul căreia Silva a dezvăluit că toți au fost bolnavi recent. „Vă mulțumesc tuturor pentru urările de ziua de naștere. După aproape trei săptămâni în care toată lumea s-a îmbolnăvit, astăzi, mă simt, în sfârșit, mult mai bine!”, a scris soția actorului pe o rețea de socializare.

Richard Gere a trecut și prin viața lui Cindy Crawford

Înainte de relația cu Silva, Richard Gere a fost căsătorit cu supermodelul Cindy Crawford și cu Carey Lowell.

Gere și Lowell au fost căsătoriți din 2002 până în 2016 și au un fiu numit Homer, în vârstă de 23 de ani. La momentul în care și-au început relația, în 2015, Gere și Silva erau amândoi în proces de divorț cu foștii soți. 

Aventuri cu Julia Roberts și Priscilla Presley

Se zvoneşte că actorul s-ar fi iubit şi cu Kim Basinger, Barbra Streisand, dar şi cu partenera sa din Pretty Woman, nimeni alta decât Julia Roberts.

Ba mai mult, că ar fi avut o aventură și cu fosta soție a lui Elvis Presley. Priscilla i-ar fi spus lui Michael  Edwards, iubitul model cu care se vedea atunci, că s-a întâlnit cu Richard Gere, pentru că aveau acelaşi agent, şi au ajuns să consume câteva băuturi.

„Când am plecat în cele din urmă şi am mers să ne luăm maşinile, el m-a întrebat unde merg. I-am spus că acasă. El a clătinat din cap, a rânjit la mine şi mi-a spus: „Nu, nu”. M-am urcat în maşina lui, iar după aceea nu îmi amintesc nimic clar”, povestea diva.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter