Bradley Cooper, de nerecunoscut în rolul lui Leonard Bernstein din filmul „Maestro”

De Unica.ro, pe

Bradley Cooper este de nerescunoscut în viitorul său film, „Maestro”, în care îl interpretează pe muzicianului Leonard Bernstein.

Actorul american Bradley Cooper și-a schimbat complet înfățișarea pentru rolul din filmul „Maestro”, unde îl interpretează pe muzicianul Leonard Bernstein, un renumit pianist, dirijor și compozitor american, de origine evreiască.

Filmul biografic produs de Netflix a fost scris de Bradley Cooper împreună cu Josh Singer. Regizată de actorul american, producția se axează pe relația compozitorului coloanei sonore a musicalului „West side story” cu soția sa, Felicia, rol jucat de actrița britanică Carey Mulligan, potrivit hotnews.ro.

Pelicula îi are ca producători pe Martin Scorsese şi pe Steven Spielberg. Din distribuție mai fac parte actorii Maya Hawke, Matt Bomer, Jeremy Strong.

Citește și: LIVE UPDATE: Război în Ucraina

Cum și-a început Anamaria Prodan cariera în afaceri

Studiu: băutorii de cafea sunt mai puțin predispuși riscului de a muri devreme

Shakira l-ar fi prins pe Pique înșelând-o. „Se dezlănțuie cu colegii, petrece până dimineața”

Pe Twitter, Netflix a publicat câteva imagini cu protagoniști din timpul filmărilor. Lanseara filmului producției este așteptată anul viitor.

Bradley Cooper a debutat ca regizor în 2018, atunci când s-a lansat filmul „A star is born/ S-a născut o stea.” În pelicula produsă chiar de el, actorul american a jucat alături de Lady Gaga, iar producția a fost foarte bine primită de public. A avut cinci nominalizări la Globurile de Aur și opt nominalizări la Premiile Oscar. La ambele a câștigat premiul pentru „Cea mai bună melodie originală”, cu cântecul „Shallow”, cântec de Bradley Cooper și Lady Gaga.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter