Cum arată românca despre care fanii AC Milan spun că este talismanul norocos al echipei

De Oana Dinu, pe
Fanii milanezi au observat că echipa AC Milan nu a pierdut nicio partidă atunci când românca a fost prezentă în tribuna stadionului San Siro și o consideră talismanul lor norocos.

Frumoasa româncă a crescut în Italia și în prezent trăiește în Milano. Aceasta a făcut o pasiune pentru echipa AC Milan, condusă de antrenorul Gennaro Gattuso, și se pare că prezența sa pe stadion le aduce noroc jucătorilor, conform Știrile ProTv.

Conform presei italiene, atunci când românca nu s-a aflat în tribună, echipa ei favorită a pierdut meciul: “Ce s-a întâmplat când românca a lipsit? AC Milan a pierdut derbiul cu Internazionale Milano, când Icardi a înscris pe final de meci. O simplă coincidență?” au scris jurnaliștii.

De acest lucru sunt convinși și fanii milanezi, care au numit-o “talismanul norocos”. Andreea Tolomeiu este și o încântare pentru privirile suporterilor, datorită frumuseții ei și a siluetei perfecte.


Ea nu are succes doar pe stadion, ci și pe Instagram. Fotografiile româncei adună tot mai mulți fani, printre care și căpitanul echipei AC Milan, Alessio Romagnoli.

 

View this post on Instagram

 

•cold• #winter

A post shared by ANDREEA (@andreea_tolomeiu) on


Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter